Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
savings RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica
od 227 €
savings
MOC 361 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
Na hrad môžeš bikom od Remitáže, z Jeleneckých vinohradov, z Ladíc a z Kostolian p/T. Gaštanicu som raz vyskúšal a stačilo mi to na furt.
Ak budeš mať chuť, daj mi vedieť súkromnou správou konkrétny deň a čas.
Inak mám budúci týždeň v pláne ísť na medvedí cesnak do Oponíc. NR, Remitáž, Červený kríž, Oponický hrad, krčma a hajde domov.
Ja sa idem kryť popod horu a nakuknem do sedla pod Žibricou. Nemáš chuť sa pridať hneď poobede?
aka je to ta nova trasa ?
Inak dnes som bol na Pyramide a blata je tak akurat - hned na umyvarku
Ja som tiež bol dnes a pohoda. ani som moc bike nezašpinil.
tá hlavná, dá sa niekde v okolí NR v prírode kúpať?
a vedlajšia, kto navrhoval červené Cčko po Zobori? veď tam to je miestami ohubu aj napešo
tá hlavná, dá sa niekde v okolí NR v prírode kúpať?
a vedlajšia, kto navrhoval červené Cčko po Zobori? veď tam to je miestami ohubu aj napešo
Cetín - musíš ísť od Branču
Veľký Kyr a Komjatice a potom až Šurany
K strednému, čiastočne oplotenému sa dostane i škárou pri bráne. (ja tadiaľ chodím na biku)
CraObs, na tvoju otázku nájdeš odpoveď pár stránok dozadu. (sľúbili preznačiť)
hlavne overené info, kde sa reálne aj kúpe teraz, lebo pár rokov dozadu som toho našiel viac v tipoch, ale už to buď hygienici neodporúčajú, alebo to tam vypadá pekelne (či už špinavá voda, alebo totálne zarastené brehy).. aj keď teda zatial chodím len na venčiace výlety so psami, ale niekam ani tie nepustím
GaliPe54 nemusia preznačovať, aspoň to je výzva
Ak by si chcel trasy pre bicykel (nie značené), pozri si tu: http://mtb.waymarkedtrails.org/cs/?zoom=15&lat=48.35789&lon=18.11911&hill=0
Trasy sú zjazdné. Ak by si chcel niečo hodné Ibisa, Choď napr. na hrad Gýmeš po žltej smerom od smerom od rybníka.