Kategórie
Bike-techBikovanie po Zobore - Nitra # MTB # cross-country # spoločné výjazdy # cyklotrasy # poradenstvo # diskusia # jazda v teréne
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -16% SR SUNTOUR vidlica RAIDON32 Boost RLR 120 15QLC 27.5+ CTS čierna matná
234 €
-16%
MOC 429 €
Výpredaj -5% RockShox Lyrik Ultimate RC2 D1 27.5" odpružená vidlice, 160 mm, zelená
929 €
-5%
MOC 1 229 €
savings RockShox Judy Silver TK A3 27.5" Boost odpružená vidlica
od 227 €
savings
MOC 361 €
-19% RockShox REBA Gold Isolator 2P Remote 27.5" odpružená vidlica, 120 mm
439 €
-19%
MOC 549 €
savings SR SUNTOUR AION RC 15QLC32 CTS 27.5 odpružená vidlica, 160 mm
257 €
savings
MOC 469 €
Už pomaly chápem, prečo si pred rokom nebol na dohovorenom mieste. Cúval si.(nočná jazda na ktorú si vyzval a neprišiel)
Hoď mi do mailu (je v mojom profile) telefonický kontakt. Chodievame 2-3 krát týždenne. (napr. včera nočná Pyramída)
Keď pôjdeme, ozvem sa ti.
(Ja nosím ešte aj roľničku)
ozaj by ma zaujimalo, co by mi povedali policajti nato, ze som v lese na biku.
Raz ma uz takyto mudrlant nasr...dil, a skoncilo to preskolovanim clenov polovnej straze celeho polovneho zdruzenia. Komu sa chce vela citat, najde to tu. Ked su drzi na mna, vratim im to... A to mohol byt rad, ze to riesil iba Obvodny lesny urad a nie policia. S policiou by som uz upozornoval na zneuzitie pravomoci verejneho cinitela zo strany clena Polovnej straze. Na vyhrazky zavolania policie by som mu ponukol svoj telefon a ak by odmietol, vyzval by som ho, nech pocka do prichodu policie, ze ju zavolam ja.
Napriklad polovna straz nema pravomoci kontrolovat pohyb osob po lesnych cestach podla zakona o lesoch. To prislucha podla zakona o lesoch Lesnej strazi. Niekedy ma polovnik oba preukazy (najma ak je v reviri na pozemku, ktoreho je spoluvlastnikom), ale vacsinou nie.
Len mi tak napadlo: Podla zakona o polovnictve: "Pri pohybe v poľovnom revíri v noci je poľovník povinný si svietiť." Svietili ti dvaja?
@Minikin: druhy neviem, prvy nam prehradil cestu tereniakom a svietil oproti nam niecim, potom to vypol...
Ako cele to bolo skor o zastrasovani. Asi takto skusaju odradit ludi, aby sa im tam pohybovali. Na mna si tymto nedojdu, ale viem si predstavit, ze sa niekto moze zlaknut a to najma ked tam je v noci sam. Preto som to vlastne aj postol, aby ludia vedeli co sa im v tychto miestach moze prihodit a aby boli na to pripraveni. Ja som napr. nemal pri sebe doklady, co by mi asi zneprijemnilo situaciu, ak by zavolali policiu (dobre ponaucenie).
Najviac ma nasralo, ze clovek si ide po praci aktivne oddychnut, slusne si pojazdit s kamaratmi a takto mu to niekto poserie... A najhorsie je, ze tym aj casto dosiahnu co chcu. Ja si napr. nabuduce dobre rozmyslim, ci tade pojdem. Nie ze by som sa bal, ale mam dost nervov z prace a na bajku si chcem hlavne oddychnut a nie sa hadat.
ako to vyzera s terenom na pyramidu a drazovsky kostolik. nebol niekto?
dat Gymes po tychto dazdoch je asi dost odvazne nie?
už by to mohlo uťať a byť troška bikovejšie to počasie
treba, treba. a ako často chodievaš po kopcoch ???
Inak pocasie skor na kupanie, nez na slapanie hore kopcom, este aj pri zjazde bolo teplo. No ale hore otvoreny bufet s chladenym rallerom!!!
No a ked sme uz prisli spat do mesta, tak mi zavolala manzelka, v pravej ruke telefon, lavou som len troska pribrzdil a uz som lizal asfalt... Blbec...