Minikin mne sa minule stalo niečo podobne mal som GPS v mobile zapnuty a prichode domov kukám ako puk že 99,3 km/h je maximálna rýchlosť.(ešte som nemal tachač na biku) Isto som toľko nešiel, max 60-65 km/h.
Som ukázal žene, ta povedal že som debil.
Je to chyba GPS.
Ale na Teba nemám, heh 907
Skus pisat volnou rukou mysou! Nie je to pro engineer Ty sa radsej ryyyyyychlo prihlas na Okolo Domase, lebo zo soboty na nedelu prides za par sekund o (slovom štyri)
...no my sme dnes boli cez Livov na Priehybách, dole na Majdán (zadrbaný jak prasce) a hore na Čergov, na chatu. Na chate sme boli cca 12:00-12:30 hod. Chata prázdna + jeden chatát a kapustová polievka Śkoda, že sme sa nestretli
PS: ...máte podozrivo čisté bajky oproti našim. Tie sme ihneď vystriekali v BJ za pumpou na umyvárke...
Tak to ste boli vy!
My sme z Lysej sli po bezkarskej trati a na zltu z Majdanu sme sa napojili na zakrute 1.5 kilometra pred chatou Cergov. Na chate sme boli o 12:23 hod. Preckali sme tam dazd a isli domov. Vase stopy v blate sme videli a rozmyslali sme, aki dalsi blazni sa to motaju po tom blate na bicykloch po lese... (stopar Kolo, ktory ta minule identifikoval podla odtlacku vzorky plasta dnes sklamal Co si zmenil plast?) A na chate chatar hovoril, ze tu boli dvaja cyklisti. Miska od polievky este bola na stole.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Som ukázal žene, ta povedal že som debil.
Je to chyba GPS.
Ale na Teba nemám, heh 907
Skus pisat volnou rukou mysou! Nie je to pro engineer
Staci ked viem pisat svetlom
Dik za pripomenutie, v skuskovom obdobi neviem kde mi hlava stoji
pivo Żywiec
...pozeram jkolo, ze sa rychlo ucis kde mas najst oslavenca
Toto Ti len tak neprejde
...jasne, nemaj boja...
40 rokov uplynulo ako jeden deň
PS: ...máte podozrivo čisté bajky oproti našim. Tie sme ihneď vystriekali v BJ za pumpou na umyvárke...
My sme z Lysej sli po bezkarskej trati a na zltu z Majdanu sme sa napojili na zakrute 1.5 kilometra pred chatou Cergov. Na chate sme boli o 12:23 hod. Preckali sme tam dazd a isli domov. Vase stopy v blate sme videli a rozmyslali sme, aki dalsi blazni sa to motaju po tom blate na bicykloch po lese... (stopar Kolo, ktory ta minule identifikoval podla odtlacku vzorky plasta dnes sklamal