...biele gule taktiež poznám, niekedy z nich aj kvapká....ale hlavne veľmi človeka naserú, keď sa trepeš celý deň hore a dole, a vidíš si akurát koniec nosa....
K tomu motorolovemu orlovovi Miso Ty mi citas myslienky asi Chystam daco take, nas to vcera napadlo vecer, prezradim zatial pri osobnom "pohovore". Ide o dalsiu recesisticku vec, tak ako bol caj o piatej len tera uplne nieco ine s orlom motorolovym
kukoskar, tak potom je na akciu vhodne iba jedine miesto: Orlovska Magura. Ale ta je trocha od ruky... Svetielkovanie som mal v plane medzi vyhliadkou na Cergov pod Magurou a vyhladkou na Zobraku. Nikdy k tomu ale nedoslo... Zatial...
Pajdo: prilis nalavo si dal tu sipku. Ale ano, pravdu mas. Toto sa da vidiet zo Zobraka. Dokonca zo Zobraka vidno aj vyhliadku na Bardejov, ktorou sa jazdi do kupelov (ta luka na fotke pod hradom).
V nedelu je vystup na Busov a potom gulas na ihrisku v Niznom Tvarozci, spravte si trasu tak aby sme sa tam stretli, ja idem pesi s Ornelou, kto chce naj dojde, Zobrak pockaaa
Az hore na Busove som este na bicykli nebol, takze ak Presovcania opat zavahaju tak suhlasim, aj ked tusim ze Busov az hore zjazdny nie je. Pocisneme... Dole sa dajak skotulat do sedla k maringotke, pretrpiet tych vymytych 500 metrov a ... luxusny zjazd az do Nizneho Tvarozca priamo k ihrisku. (teda ak sa na kvalite cesty nic nezmenilo a niekto nepride s lepsim navrhom)
BTW: v sobotu na panské, trava je uz po kolena, kosit ju treba...
A kam? (na Zobrak sa mi nechce) V utorok (ak pocasie a praca dovolia) Janosikova basta a idem tiez lokalizovat zjazdovu trat v Kysaku. Aby sme pri dlhej ture Kysak-Sivec-Folkmarska skala-Kysak (75km) isli na istotu a nestracali cas.
Cierna mlaka? Mozme ist z Magury, resp. ak sa ti ani tam nechce tak len po Zbojnicku studnicku. Dnes chcem skusit nejake single po cme ... prip. ak poznas nieco ine, singlovite
Nieco ine singlovite poznam. 30km okruztek, z toho 26 su single. Kedy prides do KE, pretoze je to tu?
OK. BJ-Ceresna-3 studnicky-husitska-zbojnicka-vyhliadka na cergov-cierna mlaka-BK-ceresna-BJ. Zapad slnka > 20:45... Takze pri Orosovej lavke o pol osmej staci a pockame na cmu na vyhliadke na Cergov. Ak by sa nieco zmenilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kvizova otazka: z vyhliadky na Zobraku ho vidno?
Ano! Zo Zobraka som hrad uz videl, vies, vtedy ked bola taka paradna viditelnost
Pajdo: prilis nalavo si dal tu sipku. Ale ano, pravdu mas. Toto sa da vidiet zo Zobraka. Dokonca zo Zobraka vidno aj vyhliadku na Bardejov, ktorou sa jazdi do kupelov (ta luka na fotke pod hradom).
BTW:
OK. BJ-Ceresna-3 studnicky-husitska-zbojnicka-vyhliadka na cergov-cierna mlaka-BK-ceresna-BJ. Zapad slnka > 20:45... Takze pri Orosovej lavke o pol osmej staci a pockame na cmu na vyhliadke na Cergov. Ak by sa nieco zmenilo