Islo by sa po vacsinou po cervenej znacke takto
Bojnice - Magura - sedlo Gapel- sedlo Javorinka - Fackovske sedlo - Vricke sedlo - Vysehradske sedlo - Styri chotare - Prievidza.
Trasa by mala byt zjazdna na biku, cast som siel pesi a nieco ja popisane aj v MTBtrasach.
Ak nebudu sili stacit, da sa v hociktorom sedle zbehnut po asfalte do Prievidze
Mate niekto nejake aktualne poznatky k trase (najme prvy usek po sedlo Javorinka) ?
Nemate chut sa niekto pripad? Ani z takej ZA to nie je do PD autom daleko.
posledný komentár: 17. 11. 2014 o 9:01
zodpovedný cvičiteľ: Štefan Tomášik, tel.: 0907 242 224
Trasa
Prievidza - Nitrianske Pravno - Kľačno - Kláštor pod Znievom - Brieštie - Nitrianske Pravno - Prievidza
Dĺžka trasy
80 km
Druh bicykla
trek, horský
Stretnutie:
Pred predajňou Velosvet (sídlisko Mládež) o 9.00 hod
Viem že je to trocha OT, no nedá mi to. Spájať Maguru s Kľakom a Vyšehradom je trocha moc. Keby len Kľak a Magura, to je iná vec, nechal by som sa presvedčiť
Inak Chris, stále tu píšeš kde si všade bol a so mnou si bol zatiaľ len na Vyšehrade
Máš už niečo na sobotu? Ak áno, napíš SS
Co sa tyka soboty zahajujem pripravy na dovolenku bo v nedelu odchadzam. A ked sa vratim tak opat do roboty budem musiet chodit co sa mi celkom prieci, ale co uz.
Vzdy ked niekam pojdem hodim to teda sem. Moje trasky byvaju niekedy sialene a nekonecne ale da sa. Chcel by som toto leto este stihnut Velku Fatru, teda zo Sturca na Plosku a dole do Bela - Dulice, totalna divocina z chaty pod Borisovom tusim po zelenej ak ma pamat neklame.
Trasa
Prievidza - Nitrianske Pravno - Kľačno - Kláštor pod Znievom - Brieštie - Nitrianske Pravno - Prievidza
Dĺžka trasy
80 km (takých 6 hodín najmenej)
Druh bicykla
horský
Stretnutie:
Pred predajňou Velosvet sídlisko Mládež
Príďte, budem sa tešiť na vás.