Podobna tema tu uz je, ale chcel som si zalozit svoju vlastnu, nech mam vsetko pohromade. Dufam, ze za to nebudem popotahovany. Uzivatelia Marek_KE pao lukas6s8p jaroslavg tam tusim mali zaujem o tuto streku.
Tu je zopar obrazkov z mojej minulorocnej cesty:
edit 04/2019: na upravenu MTB verziu Cesty hrdinov SNP by som mozno vyrazil koncom juna 2019. A tahal, kym budem vladat.. https://mapy.hiking.sk/?trasa=pFiTn
Parada
exot: no ale tu nejde o to, ze ci vyliezt na peso, alebo lanovkou (ebike), ale ktorou trasou. Ci juznou, alebo severnou a tak.
pindať pri prvých ťažkostiach
To sa riesi tak, ze zoberies nadejneho kandidata na peknu bikovu hrebenovku Zaruby - Ostry kamen. Ak sa budu kochat a budu nadseni, potom ich zoberies na Vysoku a ked sa im to bude pacit, skusis Vapennu. Ak ta z Vapennej nehodia dole, tak je to dobry material a da sa ist dalej. Potom sa da spravit vyletik do Lucanskej Fatry na kvakohole, Klak, nejaky mensi usek Nizkych Tatier a ked stale budu v pohode, tak si date Ohnište alebo Velky Choc. A ked sa im to bude pacit , mas vyhrate
Pred dvomi rokmi som išiel lážo plážo Ba-> Kremnické bane a postup bol zúfalo pomalý. Teraz budem mať ľahšiu výbavu, dúfam, že aj ja budem ľahší a možno aj trocha tréningu pribudne. Nechcem to ponímať ako bežný cyklovýlet, skôr ako osobnú výzvu, vystúpenie z bezpečnej zóny, nech mám bez hanby načo spomínať. Ako som nedávno napísal, bude to taký súkromný 500miles extreme (gaučovej zdochliny
Dík za motiváciu, idem sa prebehnúť..
8:20, za výdatnej pomoci druhej tankovej brigády
Fotka z rána, spuchnutý, 5°C, len pre silné povahy