je tu nejaky biker z Dlhych dielov, ktory jazdi aj cez tyzden ?
pred nedavnom som sa sem prestahoval a uz som pochodil vsetky chodnicky, aspon mam ten pocit, tak mozno by mi niekto mohol rozsirit obzory...
som uvazoval, ze nemam teraz ponatia ako to tam vyzera s blatom. Ak mas lepsie info, sli by sme tvojou trasou...Ta dualova draha v Karlovke pri cervenej je blatova? Co sa tak stretnut tam alebo na moste nad obratiskom elektriciek o 11.30 by sme boli tam?
Netuším, 3 dni som nebikoval a dnes len ceste, takže tak. Ale môžme sa stretnúť pod dualkou, aspoň vyskúšam, čo je to zač. 11:20/30? Nejako neskoro vyrážate...
Ste ma nepočkali páni, som sa chcel aspoň rozlúčiť ale zblokovalo ma auto. Potom som vás síce dobehol ale to už ste sa rútili dolu kopcom a nechcel som vás predbiehať a šlapať opäť nahor. Tak teda dobré to bolo i keď som zistil že kondička brutálne chýba.
Čo už no, mal si to auto preskočiť! Ja som nadšený, po dlhšom čase v lese a na výživných chodníčkoch s výživnými stúpaniami/klesaniami. Paráda. Daždík osviežil (keby som mal ísť ešte cez mesto, už by som nadával).
EDit: Keby niekoho zaujímalo, kade sme to jazdili - trasa.
ono to auto som najskôr pustil, potom srazu predomnou zastalo tam som skoro neubrzdil, následne zase ďaľšie auto púšťalo čo parkovalo, no hrôza. Potom som vás síce dobehol ale už som bol pod odbočkou k domu takže som to nechcel siliť a skrútil som to do ľava po schodoch nadol kde som sa na posledom medziposchodí takmer vytrieskal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: Nemienim absolútne špiniť Félixa, takže buď vynecháme zvážnicu okolo kobyly alebo ja sa odpojím.
Treba si uvedomit, ze som z opacneho konca BA (koniec Vrakune)...
Dualka o 11.30
EDit: Keby niekoho zaujímalo, kade sme to jazdili - trasa.
Prikladam vyskovy profil. Som velmi spokojny s dnesnym tripom
Edit: tmax ma predbehol
teren je teraz na Kobyle excelentny, ani mokro, ani sucho - akurat. Az na par miest, kade chodi tazka technika...
a.ndrejko:
large: tak moja priemerka bola ledva 13km/h