ad lehotka: neskutocne zabavna trat kde sa da pohopsat ale aj vyhrat sa v klopkach... skoda, ze sa BikeFest krizuje s SPDH... uvidim podla financii ci budu peniazky na ubytko a startovne a podla toho navstivim lehotku... PRESUNTE TO!!!
mne sevo doniesol novu X.7 a kolesa z dema takze uz som sa aj pohojdal na biku uz len nech mi slovenska republika posle prachy co som jej cely rok prispieval a moze sa jazdit!
Macroo:pozri,na Bikefeste ide o niečo iné ako pretekať sa,šak vieš a tých pár ľudí čo úplne im to mega strašne až mimozemsky vadí ,tak nech idú s kľudom na SPDH
tu je to v takom docela biednom stave... par chalanov to "rekonstruuje" ale uvodzovky su na pravom mieste, kedze hornu cast uplne pokazili a postavili nezmyselne skoky... no mam to za domom ale casto tam moc nejazdim hehe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Miesto akcie: Middle of nowhere ...
a tak pridám aj ja pár fotiek zo soboty
Lokalita: Rohatka
ad lehotka: neskutocne zabavna trat kde sa da pohopsat ale aj vyhrat sa v klopkach... skoda, ze sa BikeFest krizuje s SPDH... uvidim podla financii ci budu peniazky na ubytko a startovne a podla toho navstivim lehotku... PRESUNTE TO!!!
ved co som dievcina z panonskej?
Inak paradna tema, cez vikend sem hadam daku plnku zrobime(uz mame vsetky trate rozbehane Muhehe).
Inak ppc salter a kolesa
(Rajdy si ukazat nemohol?
Macroo:pozri,na Bikefeste ide o niečo iné ako pretekať sa,šak vieš
sukromne-akcie-vyjazdy-treningy/otvaracka-v-hubacove-17-4-2010-t25786.html
dual je mega,od radosit by som sa pokakal,keby to je kde jazdiť