Myslím, že táto nedeľa 21.10.2012 je ten správny čas na tradičný jesenný prejazd Levočských planín. Počasie by malo byť priaznivé, stromy už majú tu správnu farbu, snáď aj výhľady potešia oko bikera a tak Vás na túto akciu pozývam. Túto trasu považujem za jednu z najkrajších na východe. Trasa vedie zo SNV resp. Levoče - Mariánskej hory cez Uložu, Krúžok, Pavľany, do Oľšavice. Ďalej popod Spišskú okolo chaty Javorinka "nekonečným" zjazdom do Tichého Potoka. Za pekného počasia sú odtiaľ nádherné výhľady na Spiš, V+N Tatry, Levočské vrchy a Branisko. Trasu si môžete pozrieť tu: http://www.cykloserver.cz/f/a967106519/
Odchod z Prešova je vlakom o 7:46. Odchod z Košíc rýchlikom Dargov o 8:07. Príchod do SNV 9:02.
Ešte par teplých slov za Špišakov najprv som myslel že si to zopakujem z Rachom vo dvojici ako min.rok ale ked som vydel ako z vagona vykladaju tie biky .. vravím si Paťovy došiel tovar do obchodu ale ne to vystupilo aj tušim 10 bikerov...PO KE počasie dole na prd inverzia jak vyšita hore na Odorici tiež a len už nam začalo svitať....
A na Hure to už bolo vsjo jasno počasie nádherne trasa skvela a prešiel som si konečne aj trasu Olšavica Tichý Potok zjazdik parada... mam taký tušak že sa to stava už tradicia.. na Uloži sa pridal Verči takže SNV zastupenie ks.2 z Ticheho Potoka dalej na Repaše Torysky a 18 00 prichod SNV jak načasované a samo potom pekný deň.. a v zime potom prechod Porač SNV na bežkach Racho to pozna už sme to absolvovali...
2 milver Cim si to tocil? Ten tien nevyzeral na GoPro. Stabilita obrazu je vlastnost kamery alebo dajakej sw filtracie? To "zadne koleso" - kde si mal kameru na sedadle?
Majo: Bol si včera na Hrboch o cca 16:40 s parťákom???
ano to som bol ja z Milverom co tu dal to videjko......
2 Milver fajne videjko len dufam že to nebol posledný pekný vikend xcel by som sa presunuť na Volovske vrchy lebo 3 vik. som stravil v Lev. vrchoch po sebe....je to tak na striedačku co vikend to
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Záznam pre Pištu
Mne komp ukázal 73km a cez 1700m výškových, ktovie prečo
A na Hure to už bolo vsjo jasno
naša trasa: http://www.cykloserver.cz/f/f8a7106873/
Na druhy pokus uz aj mne
Vsimol som si, ze kameru si milver upevnoval zboku na uchyt zhruba v urovni spoja hornej ramovej a sedlovej trubky.
milver Ď.!
ano to som bol ja z Milverom co tu dal to videjko......
2 Milver fajne videjko
Tak to sme sa stretli, ja som bol s kamaratom, vracali sme sa z vinnej...