tak som si dovolil zalozit novy thread jelikoz si myslim ze pri nasej rychlosti dohadovania je uz najvyssi cas . Takze prikladám mapu so 4 moznostami výslapov bol by som rad keby sa k tomu vyjadril niekto kto to tam pozná a vie poradit najrozumnejsiu variantu. Najlepsie taku co sa da vyslapat po celej dlzke a ked bude na vyber tak tu s krajsim okolím .
Tak domorodci radte
ja by som tu ciernu zmenil na chvojnica-sedlo nad cavojom. Tam totiz neni asfaltka, ale sotolina a da sa ist aj po pastvinach az vyndes na to sedlo. Mne sa tam moc lubilo
Mliecko ta tvoja cierna je tak strma a kamenista, ze niektori tam tlacia aj dolu kopcom
Ja som isiel po cervenej TZT od zamku - no problem.
kuk http://gps.awardspace.info/ trasa c.22
Alebo mozeme/?mozete? ist na Maguru po zvazniciach a po cervenej TZT naspat. Ta cervena TZT je fajn.
A nauc sa citat mapu, ten navrh horekopcom C1 a C2
No ja som domaci ale hreben som este nesiel, iba cast medzi Magurou a Bojnicami a to je samy zjazd. V tomto by som dal na PalaTT, ak by sme mali cas tak by sme sa nato s Martinuxom mrkli, ale neviem ci to nieje priskoro, ci tam este snehu nebude.
Ale Katko pisal v inej teme, ze pocasie by malo byt idealne.
Matheos & PaloTT: pravdu mate obaja...ten usek od Chvojnice je nadherny, len mlieckovi sa nechce tlacit 300 m do kopca, ale da sa to zvladnut...vzdy lepsie ako tlacit dole kopcom...kebyze mame tu Maguru ist, viac by sa mi pacila tato varianta, ale az nie, prisposobim sa vacsine..
tam tie styri trasy to som treskol ako varianty vyslapu zjazd sme sa dohodli ze dame po hrebeni len poradte teda ktora je najidealnejsia trasa vyslapu.
(to paliTT neviem vobec to tam nepoznam tie navrhy som zbuchal iba podla vku tras takze nemam nic proti) tak napiste ktoru z tych tras odporucate ako vyslap alebo nakreslite inu alternativu
c.1 a c.2 som tam dal preto ze uz tade isiel martinux aj s mikom
neviem sice preco splietas nieco o c.2, ale aj ta varianta moze byt vcelku fajn, este by to chcelo take jarne preskumanie...uvidime, mozno by som niekedy este stihol preskumat dalsie varianty s Mikom alebo Chrisom
inak tu je ta traska, co sme sli na jesen a podla mna bola super: http://forum.mtbiker.sk//files/mapa_199.jpg
Ja som maximalista a viem ze ak chcem ist hreben ten je znaceny cervenou farbou a ziadnou inou. PaloTT je sekac ako som mal moznot citat aj v inych temach a predsa tlacil, skratka nie vsetky useky su zjazdne a daju sa zvladnut v sedle, ci uz hore alebo dole.
Moj navrh je jednoduchy a to zacat vo Fackovskom sedle a skoncit v Bojniciach. To by sa mi pacilo. Raz som bol na Homolke a je z tade krasny vyhlad a ten by som chcel vidiet zo zjazdu.
Ale ci tak alebo tak tlacit budeme a myslim ze je jedno odkial pojdeme. Vacsina rozhodne. Tiez urcite skusime este pred samotnou akciou prejst hlavne cast medzi Javorinkou a Fackovskym sedlom, ktora mam pocit ze je trosku nejasna. Takze myslim ze zvolit smer a trasu nato je prilis skoro. Ale myslim ze z vyssie uvedeneho je jasne ze sa jedna len a len o cervenu znacku a ziadne obchadzky.
vidis, dobry napad....pripadne by sme mohli dat este aj Vysehrad...je to taka light trasa na 1,5 -2 hodky
no jo, kebyze mame ist z Fackovskeho sedla, bol by to akurat pohrebny vyjazd...na jeden den dost vela
no najprv by sme si mali ujasnit termin..
Tak tak presne. Bod 0 je Prievidza len hreben sa zacina v Bojniciach co je 3 km od ZSR Prievidza.
Ak by sme chceli dat nieco viac tak to by bolo fajn ist urcite z Bojnic a po prichode do Fackovskeho sedla pokracovat dalej po cervenej znacke do Vrickeho sedla co je Famozna vozenica, to je maximum co sa da zvladnut na april.
Aj tak si myslim ze po prichode do Fackovskeho sedla budeme poradne zmordovany, ak ale bude fajn aj s kondickou tak pojdeme dalej.
Mozno by bolo fajn ist len Ziarske vrchy. Co je od Vrickeho sedla do Vysehradskeho sedla dalej na Styri chotare na Sklenianske luky a pokracovat do sedla pod Vysokou (alebo Vysoka). Hm???
uz v tom zacinam mat misung bolo by dobre keby napisete kazdy navrh trasy strop asi 50km a prevysenie do 1500 m pritom zachovat PD ako zaciatok a ciel.A hreben z magury do PD ako zaver trasy
Tak je to potom jasne Fackovske sedlo cez Homolku do sedla Javorinky a Cicerman do sedla Obsiar na Maguru a dlhocizny zjazd do Prievidze. Kto je za tutok variantu?
chris nacitaj km aj vyskove lebo nemam vobec sajnu kolko to moze mat potom sa mozeme bavit dalej. nezabudaj ze v aprili neni este az tak dlho svetlo aj pocasie je vseliake. skor by som bol za variantu spojenu s vysehradom
Tak teda neviem co by sme chceli ist. Ak sa aj bavime o Magure je to vela na pomerny zaciatok sezony. Radsej by som bol za variantu potom uz Vricke sedlo a pokracovanie dalej po hrebeni na smer Vysehrad, to je akuratne na to obdobie. Vyska kopcov okolo 800 m.n.m. i ked ta cast medzi Vrickym a Vysehradom je obcas aj na tlacenie ale potom uz mame stale fraj a odsypa to. Nafotil som aj fotocky a su v mtb trasach Ziarske vrchy, takze tak. Uvidime podla pocasia a natrenovanosti.
chris, prosim ta, tie trasy su troska od ruky a bol by to riadny zaberak...v prvom rade si treba ujasnit, ze chceme ist primarne Maguru + nieco lahke..
ako som uz navrhol, ten Vysehrad by sa s tym dal skombinovat (ani by to nebolo take narocne, boli by aj pekne vyhlady aj zjazdy)..ta trasa moze mat od N-B nejakych (max.)15 km az do Nitrianskeho Pravna, z tade by sme sa potom napojili na Chvojnicu a nakoniec samotna Magura..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som isiel po cervenej TZT od zamku - no problem.
kuk http://gps.awardspace.info/ trasa c.22
Alebo mozeme/?mozete?
A nauc sa citat mapu, ten navrh horekopcom C1 a C2
Ale Katko pisal v inej teme, ze pocasie by malo byt idealne.
(to paliTT neviem vobec to tam nepoznam tie navrhy som zbuchal iba podla vku tras takze nemam nic proti) tak napiste ktoru z tych tras odporucate ako vyslap alebo nakreslite inu alternativu
c.1 a c.2 som tam dal preto ze uz tade isiel martinux aj s mikom
inak tu je ta traska, co sme sli na jesen a podla mna bola super:
http://forum.mtbiker.sk//files/mapa_199.jpg
Moj navrh je jednoduchy a to zacat vo Fackovskom sedle a skoncit v Bojniciach. To by sa mi pacilo. Raz som bol na Homolke a je z tade krasny vyhlad a ten by som chcel vidiet zo zjazdu.
Ale ci tak alebo tak tlacit budeme a myslim ze je jedno odkial pojdeme. Vacsina rozhodne. Tiez urcite skusime este pred samotnou akciou prejst hlavne cast medzi Javorinkou a Fackovskym sedlom, ktora mam pocit ze je trosku nejasna. Takze myslim ze zvolit smer a trasu nato je prilis skoro. Ale myslim ze z vyssie uvedeneho je jasne ze sa jedna len a len o cervenu znacku a ziadne obchadzky.
Ja myslim ze by sme to mali trocha predlzit, nieco ako siel palino. Ale az z fackovskeho sedla by to bolo peklo, to zas ne.
Dat len ciste maguru je trocha malo.
no jo, kebyze mame ist z Fackovskeho sedla, bol by to akurat pohrebny vyjazd...na jeden den dost vela
no najprv by sme si mali ujasnit termin..
Ak by sme chceli dat nieco viac tak to by bolo fajn ist urcite z Bojnic a po prichode do Fackovskeho sedla pokracovat dalej po cervenej znacke do Vrickeho sedla co je Famozna vozenica, to je maximum co sa da zvladnut na april.
Aj tak si myslim ze po prichode do Fackovskeho sedla budeme poradne zmordovany, ak ale bude fajn aj s kondickou tak pojdeme dalej.
ako som uz navrhol, ten Vysehrad by sa s tym dal skombinovat (ani by to nebolo take narocne, boli by aj pekne vyhlady aj zjazdy)..ta trasa moze mat od N-B nejakych (max.)15 km az do Nitrianskeho Pravna, z tade by sme sa potom napojili na Chvojnicu a nakoniec samotna Magura..