Chlapci, sme na MTBikerovi, tak sem nepíšte cesťáci, to je dúfam jasné...je to trochu skreslené, tak pište aj odkiaľ kam... je iné prejsť z BA do NR ako z PD do Hornej Maríkovej (vzdialenosť cca rovnaká, ale profil trasy "trochu" iný )
rasto držám vám palce... bude ti to svišťať len taký fukot a ešte wilmuška do toho poblikávať, kuvááá to bude jazda (normálne trošku závidím, xexe )
a kukám že nakoniec na rajdoch sa aj mačka zvezie
P.S. tie užofky vyzerajú na mtb hrozne, ale vo tom to neni... a ak máš možnosť vymeň ešte kazetu za cestnú, určite ju lepšie využiješ ako mtb
inak Chris fakt dobrý výkon, na Chleb je to slušný výšľap, a potom ešte do PD to tiež nie je zrovna oddych
kiri dik počasie hlasia "fantasticke" mačku na rajdoch má mačka ja mám panáčika kazeta ostava v predu mám 44,34,24 cestné bud to do pohody.Ved sadni na bike a dojdi kuknuť
Nazdar kiri.takže slubené info o Le Mans.Atmosférou bolo neskutocne dobre to sa nedá opísať to treba zažiť.Čo sa týka samotného preteku tak v prvom rade na ujasnenie nesli sme tam zavodit ale stretnut sa zo znamimi a bikovať kolko sa nám bude chciet.Splnili sme oba body programu. Stretli sme sa,pokecali,pogrilovali,pofotili,pobikovali.na trati panovala neskutočná kosa.Fukal severák bud bočný alebo s predu do teba miestami 40km/h takže si to vieš predstaviť.Nebol sa kam ukryt do zavetia.Dole miernim kopcom kde by si mal isť cca 40 km v hodine som išiel ledva 15 km/h prevod napile stred v zadu 3 patorok od vrchu.V noci a nad ránom bolo 5 stupňov a do toho ten napríjemý severák mal si pocit ako keby bolo pod nulou..O 20 hod do 22 hod sme vyhlásili grilovaciu prestavku oba naše temy. Dalšia prespavka troška na prespanie ake také nakolko bola kosa trvala od 3:30 do 7 hod.potom sme isli zase na to.Je to zase o niečom inom ako na horskej 24 hod.každá má svoje čaro a špecifikáciu.Treba vyskúšať.Boli tam aj team ktoré sa striedali ako keby boli na ozajstných pretekoch,mali svojich zapisovačov, v cielovej rovinke im podavali plne flašky,energ.tyčinky a podobne. Jeden priklad za všetky ked sme už dlhšie asi tak 1:20hod čakali na jedného od nas s teamu a ked prišiel sme sa ho pýtali že kde sa zdražal tak s usmevom na tvari povedal,že po ceste v jednej vesnice bola cukrareň a dal si zo 3 koláčiky a kavičku tak sme sa skoro poštali od smiechu.Takže v takomto duchu to ponal náš team a tak isto aj druhý náš team.Ak by nebola taka kosa respektive teký neprijemný vietor určite by sme celkovo dali viac km.Okruh mal cca 13 km a otočili sme 33 kolečiek.Na trati bol aj kopček cca 1,5 km v smere jazdy taký do pohody ale smerom dole dosť divoký.Moja max.podla tacháča 62 km.Niektorý ale hazardovali podla mna v noci zo životom hlavne v tom zjazde nakolko 50% účastnikov malo v predu svetielko ako svetaojánska muška a zvyšných 49% ako tak svietilo nejakým plastovým bačorami.Potom som sa ani nedivil ked zrazu v nosi sa za mnou tahalo 5 cudzích učastníkov zájazdu.Tu naozaj spoznáč o čom je poriadné svetlo a prečo stojí to čo stoji.(mačiatko dik za požičanie)
Celkove moje údaje s tacháča:celkove 124 km, priemerka 22,4 km/h,celkový čas jazdy 5:24 min,max teplota 23°C,min teplota 5°C, nastupane metre 1526,naklesane metre 1542.A 24 hodinovky sa zúčasnil aj člen tohto fora za iný team meno nepoviem neviem či chce aby bolo zverejneé ak bude chcietˇurčite sám napíše.N afotke náš team s mechanikom,maserom,grilovačom,zabávačom
O rok znovu.Toť vsjo.
rasto gratulujem k veľmi peknému výsledku. Súhlasím s tebou že tá atmosféra sa len veľmi ťažko popisuje Vidím veľa spoločných znakov medzi cestnou a horskou 24kou. Závodenie na hranu (už bežecký úsek k bikom v depe ma prekvapil... že "dobehnem" posledný k biku som teda nečakal ), jazda v noci s blikačkami s ktorými by som sa bál jazdiť po ceste. O to prekvapivejšie je že aj na MTB to je bežné, a že ma s takými predbiehali aj v rýchlosti cez 30km/h v teréne (ja mám 2 svetlá s celkovým výkonom cca 600-700 lumenov ! (v tejto chvíli je to už trochu viacej ) síce nie s ideálnym kužeľom na bike, ale sám vieš čo je to 830lm ). Tú kosu vôbec nezávidím, brrr...
Inak ten váš borec čo si dal koláčik počas závodu je génius viem si predstaviť aká tam vládla atmosféra.
No nevím, nevím či na budúci rok sa nebudem chcieť vnucovať na tú 24ku. hehe
S Rastíkom urobíme Multivan Merida biking team s kooperáciou zaniknutého Kleinu. Volať sa budeme Merida Multivan Off Klein Retro Minimum Speed Team. hehe
kokos
jak tak cumim na tie fotky a dobrotky na grile. clovek by povedal, ze 24 hodinovka je nejaky brutal zatah (samozrejme moze byt ), ale z tych fotiek vyzaruje cista reggae pohodicka
ja by som sa na take nieco tiez nechal nahovorit, samozrejme jedine do rydzo "zavodneho" timu
mamela to je otázka toho ako sa k tomu postaviš tento rok sme to zobrali zabavno-grilovačno-jazdiaco.Ale neboj bola to fuška aj tak hlavne ked ta v tej kose a vetre o 2 rano budia aby si sadlo na bike žiadna sranda.O rok to zopakujeme v podobnom duchu ale troška viacej zajazdime tento rok to bola zoznamovačka ale geniálna neskutočná akcia pod krycím názvom "Akcia Diva sviňa". A všetci sme si hovorili že situácia je kritická nie však zúfalá a speivali si "***** vetrík lubi boh"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a kukám že nakoniec na rajdoch sa aj mačka zvezie
P.S. tie užofky vyzerajú na mtb hrozne, ale vo tom to neni... a ak máš možnosť vymeň ešte kazetu za cestnú, určite ju lepšie využiješ ako mtb
inak Chris fakt dobrý výkon, na Chleb je to slušný výšľap, a potom ešte do PD to tiež nie je zrovna oddych
Celkove moje údaje s tacháča:celkove 124 km, priemerka 22,4 km/h,celkový čas jazdy 5:24 min,max teplota 23°C,min teplota 5°C, nastupane metre 1526,naklesane metre 1542.A 24 hodinovky sa zúčasnil aj člen tohto fora za iný team meno nepoviem neviem či chce aby bolo zverejneé ak bude chcietˇurčite sám napíše.N afotke náš team s mechanikom,maserom,grilovačom,zabávačom
O rok znovu.Toť vsjo.
Inak ten váš borec čo si dal koláčik počas závodu je génius
S Rastíkom urobíme Multivan Merida biking team s kooperáciou zaniknutého Kleinu. Volať sa budeme Merida Multivan Off Klein Retro Minimum Speed Team. hehe
jak tak cumim na tie fotky a dobrotky na grile. clovek by povedal, ze 24 hodinovka je nejaky brutal zatah (samozrejme moze byt
ja by som sa na take nieco tiez nechal nahovorit, samozrejme jedine do rydzo "zavodneho" timu