Nazdar borci,
rád by som sa pozrel na hrebeň NT, viem o pololegalite tejto akcie ale túžba prejsť si to je silnejšia ako morálne zábrany Rád by som išiel zo Šumiaca na Kráľovku a odtiaľ až na Donovaly. Veľmi by som uvítal postrehy ako to vyzerá s prejazdnosťou jednotlivých úsekov (hlavne Ramža - Čertovica a Štefánička - Ďumbier), či existujú nejaké obchádzky po zvážniciach alebo treba niesť. Kľudne aj PM. Ďakujem.
Chalani ako jazditelna je modra tur.znacka z chaty m.r.stefanika na krizske sedlo? Ide tak popod cervenu hrebenovku....+ 2.otazka ako je jazditelna cervena z krizskeho na durkovu a donovaly? Dik.
Aha. Dik. Som si myslel ze cervena bude nepouzitelna a modra ze bude schodnejsia... planujem tam vytlacit od utulne Brenkus - ci je lepsia cesta na hreben ked idem z Janskej doliny?
Tak len pre info ta modra je rovnake nosenie ako cervena a z chopku kosodrevina sme sa spustili dolu cez tale az do podbrezovej a hore vyslapali opat cez jasenie na durkovu. A potom na hiadelske sedlo a do korytnice dolu na vlak do rk. Pred tym kto zjazdi v sedle dolu z prasivej smekam klobuk...
Asi pred dvomi mesiacmi sme si pre veľký úspech zopakovali vlani prvý krát prejdenú Prašivú smerom z Ondrejskej hole do Hiadlovského sedla.
Opäť nasklamala.
Nazdar chaloši znalí miestnych pomerov,
vie mi niekto poradiť nejakú cestu, najlepšie terén, prípadne lesnú z Partizánskej Ľupče do Demänovskej Doliny?
bobris : tak to sa naše trasy križovali na Kopcovej, bol som tam asi o 10:30 a zrejme som videl tvoje stopy. Ja som zase videl množstvo medvedích hovien pri stúpaní z Ráztoky na lazy (modrá TZT). A dôvod je zrejmý, majú tam množstvo chutných drieňok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
niekto na vyjazdy cez tyzden? Z BB po kopcoch. Kludne mi napiste aj spravu.
http://www.sports-tracker.com/workout/chamko/55d9f72ee4b0e6dddc2a0bd9
Opäť nasklamala.
http://www.sports-tracker.com/workout/chamko/5574588ee4b05dceccca09ba
vie mi niekto poradiť nejakú cestu, najlepšie terén, prípadne lesnú z Partizánskej Ľupče do Demänovskej Doliny?
Jelene revali o prietrh.