o zazitky vsetkeho druhu by malo byt postarane, takze ak by mal niekto zaujem, piste sem...na case odchodu by sme sa dohodli
...bude aj viacerym slubovany zjazd zo Zadnych luk po turistickej smerom k rekre zariadeniu
posledný komentár: 18. 11. 2008 o 18:23
Mozno by som sa pridal ak budem v Topolčanoch
jasne, bereme
Je v PE niekde Wap-ka? Tam pri Bille (OMW) by mala byt nie?
takze plan na zajtra ( nedela 28.9. ) kedze by bolo asi zbytocne ist z PE asfaltovymi cestami az neviem kam :
10:00 stretnutie autami pri Bille ( kto auto nema, nech nahlasi, nejako sa pomestime )
10:15 prichod na Lubianku, restika Red Sallon
cca 10:30 odjazd smer Bystricianska dolina a nasledne Vtacnik ( samozrejme kto chce a pozna to tam, kludne moze prist o 10:30 na miesto startu )
presny plan vyjazdu nemam, pretoze je to myslim zbytocne...ciest v okoli je tam neurekom takze budeme improvizovat na mieste...ak vsak pojdeme az hore na Vtacnik, tak sa pripravte na cca 1km tlacenie po turistickej znacke smerom na Klastorne skaly ( nerad by som isiel tou istou cestou tam aj spat )
Cas navratu taktiez neplanujem, ale bude samozrejme za svetla
takze kto ma zaujem sa zajtra pridat, nech da vediet
kurnik to je ironia ked sa mi maximalne nechce ist do TO tak idem a ked chcem tak je zase problem inde
No neviem ako je v PE ale v BA to na 20 stup. urcite nevyzera....
Lubianka - Rekre zariadenie Medika ( dovtedy je to asfalt, pripadne spevnena cesta na zohriatie ) , odtial po sotolinovej zvaznici na Zadne luky, odtial po zvaznici na Rubany Vrch ( chystajte fully a carbonove HT-cka
ja si dam zajtra tiez 60 ale onicom...
Budem na vas mysliet pri trieskani do tehly
Čo Robo - včera ťa zničilo to jazdenie okolo Sitna?
Pekné počasie budete mať... keby to bolo bližšie, tak by som šiel, alebo keby som niekoho nahovoril aby prispel na benzín.. Teraz už je al eaj tak neskoro
inak dnes bolo veru super, pocasie exkluzivne, partia vyborna, Vtacnik neda ani meter zadarmo ci uz hore alebo dole ( mali sme moznost citit "vone" od kotucov
inak respekt pred jedinou zastupkynou zenskeho pokolenia v akom tempe to cele isla a ze mi nevynadala po zjazde z Vtacnika
PS : dnes sa mi podarilo pod Vtacnikom o nejaku skalu prerezat kusok z boku predneho plasta, ale za tu flasu Baileys to stalo