zraz by bol bud v Zlatych Moravciach niekde, alebo potom v Obyciach, lebo sa ide hore po asfaltke, taky pekny vyslap a dole uvidime
stretli by sme sa o nejakej 10:00 ale to je este vsetko na dohode...
zatial idem ja a mliecko, author nemoze, lebo ma nieco svoje, tak sa pridajte....
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 7:13
posledný komentár: 2. 6. 2008 o 16:08
ja zase niesom ochotný impotovať .GPXko, ak to nemám na mape, tak ignorujem
a z tejto sa to dá exportovať kus rychlejšie, ako napisať príspevok sem
a k veci: úsek cyklotrasy od Drienky za Malý Inovec je aktuálne peklo, po ťažbe je celá šírka cesty rozkyprená a za mokra je to neschodné, nutné obchádzať lesom. keď sa inak nedá, lepšie aspoň začiatok po červenej
ďalej z Inovca som išiel po zelenej a chytil nejaký trail na spodok Drozdova (celé v pohode gravelom)
potom už podľa plánu až do M.Lehoty v pohode, pekné
https://mapy.cz/s/nefejanoku
cez Obycke luky - Inovecke sedlo to bolo v pohode. som sa tam pomotal a skusal aj znacku slapat a mne to islo
ak nieje nutne navstivit priamo vrchol Vojsin tak tiez treba ist po tom c-cku co je v mape a obchadza vrchol. je to pekny usek.
co mas tu druhu trasu tak cervena z Kostolian po Byv. horaren Skycovsky mlyn neviem ci vobec existuje okrem znaciek na stromoch. ja som ju skusal len raz pred par rokmi a vykaslal sa na to - ten usek sa da pohodlne obist cestou okolo. brany smerom na luky pod kruhom sa potom netreba lakat - ak bude zatvorena tak otvorit a zavriet. nevynechaj zrucaninu Hrusov - deckam sa bude urcite pacit. tak isto si treba spravit koliecko okolo obory po tom naucnom - je to strkova cesta. zubre su casto v zadu pri plote.
tiez cervena nad Lovcami po vodna nadrz zikava bola zorana pred par rokmi a neexistovala. teraz som sa tam ani neskusal pozriet a obisiel po ceste vid hore odkaz.
obe trasy su pekne. ta cez Inovec narocnejsia. ta k obore ma viac lesneho asfaltu, menej technicky narocna.
k tej dotazovanej cervenej nemam aktualne info - ako som pisal nad Lovcami bola zorana, a este na jednom mieste bola strhnuta cesta po burke a brodil som, ale to je par rokov stare - verim ze to bude cele zjazdne a tiez to tam bolo celkom pekne
Stupania su plynulejsie, zbytocne sa neklesa do dolin, nejaky ten asfalt (vratane kludnych statnych ciest), obcerstvenie.
V uvode kusok za Brezovym stalom na cervenej TZT treba prekladat 1x rebrikom cez ohradu. Pokial budete dvaja dospeli nemal by byt problem.
Obcerstvenie Jednota v Lehote, Drozdovo, chata pod Inovcom byva cez tyzden zatvorena.
Otazne je, kedy planujete ist. V lete moze byt na odkrytom Vojsinskom hrebeni pekny hic.
Ten zaver z Inovca je maximalisticka verzia vratane Benatu a trailu. Trail aj pre deti by mal byt v pohode. V praxy bude asi realnejsia kratsia alternativa Obycke luky - Jadova a asfaltom spat do Kostolian.
Na chalupe pri sedle Kuchyna byvali problemove male psy, ale naposledy tam bol klud. Mozno ich uz stali, uvarili a zjedli
44,9km/4h11m/1600m up
Nastastie z toho nic nebude.
Ale nejaka obycajna by sa tam hodila.