Poslednú augustovú nedeľu pôjdem (ak bude pekne), ako každý rok do Pominovca, taký zraz cyklistov (hlavne babiek-cyklistiek ) A potreboval by som poradiť ohľadne vedľajšieho programu. Môj plán je:
Attachment:
profil_new.png
Je to zjazditeľné? Nejaké neprekonateľné prekážky Ja mám vo zvyku každú dlhšiu neznámu trasu prejsť najskôr peši Ale tu čas na to nebude
Alebo viete odporučiť niečo iné v okolí Sedmerovca? Dik
cyklo omsa tak o tom som este nepocul
milos21 je to jazditelne len si musis zvolit spravnu trasu je ich tam viac...na mapke modrou ta horna je strmsia aj dlhsia ale pekne vyhlady....
zihadlo 5: Časť tej modrej mám už v pláne len ešte budem musieť čumieť do mapy a vyhľadať a vytvoriť origoš trať (možno aj druhú na 2 dni , ak budem vládať a bike bude držať ) ale zatiaľ je Pruské-Bolešov cez Vršatec istý.
Vršatec a okolie môžeme doporučiť... boli sme tam pred týždnom dá sa tam krásne pojazdit... Vršatec,-červený kameň,-Brezová,...atd.. určite sa tam vrátime onedlho zasa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
milos21 je to jazditelne len si musis zvolit spravnu trasu je ich tam viac...na mapke modrou ta horna je strmsia aj dlhsia ale pekne vyhlady....
Tohtoročné info: http://www.slavnica.sk/domain/slavnica/files/hody-2009-plagat.pdf a bude aj deň otvorených dverí na letisku, no super
zihadlo 5: Časť tej modrej mám už v pláne
nic v zlom...