zdravim v sobotu 25 chceme spachat vyjad z tn cez brezinu do mnichovej , na inovec a po hrebeni pod pansku javorinu na bezovec a pokracovat dalej po cervenej a odbockou po modrej do piestan..tam vecer na vlak do TN... start cca o 8h na stanici TN aby bolo dost casu aj na jedlo na inovecej chate a na bezovci asi v 3/4 trasy.... cele to bude mat cca 70km terenom http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/#pos=48.67963|17.91733|11
nie je problém prísť aj na pol ôsmu. ja len aby som tam potom nestepoval v tej kose do osmej
ak vyrážame o 7:30 + - som tam.
Tomáš to máš pravdu. to by som prišiel na 8:30. prepáč Andrej nedalo mi.
hiiiiii a my sme chceli jazdit nad Piestanmi v nedelu .
takze ak by sa niekomu z domacich chcelo este aj nedelu pojazdit Piestany-havran-bezovec-duchonka- ... ?
trasu som iba nastrelila - okrem hrebenovky som tam este nic ine nepojazdila - ale take zvaznice a cesty mimo tur.znaciek by boli skvele
takze ak nie som teraz uplna mimoza a este by ste chceli s nami pojazdit - Zihlava, Konnky, Shickmo, Dutch, Lagonda, Tomas, Palo TT - tak by to bolo skvele !
My zostavame verni nedelnemu okruznemu vyletu nad Piestanmi . Takze ak by Sa stale niekomu chcelo budeme happy
Tento vikend rodinne povinnosti, takze bezo mna, ale v SMS si spominala Duchonku, tak ti odporucam moju okruhovu srdcovu zalezitost v tejto oblasti (zaklad je trasa Piestanskeho maratonu 2001 resp. 2002). Z Duchonky mozes aj smerom na Pansku Javorinu alebo na Bezovec, Tematin a kupanie v Hornej Strede. http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=1
Dnes bolo na , dobra partia, trasa tiez...len to pocasie miestami a chladnejsie nez som ocakavala, nabuduce sa vybavim lepsie...
Nam to vyslo na presnych 70 km kedze sme zvolili exit Bezovec a dole do PN, ale aj tak to bolo vcelku vyzivne. Pozdravujem vsetkych zucastnenych, dufam, ze sem date aj zopar fotiek.
Danka, zajtra nie sme doma, inac by sme sa radi pridali
Paradna akcia, super partia .. aj zazitok s , na konci uplne super slniecko a teplo, ti co zdupkali mozu lutovat .. ja som inak nameral cca 75km a 2000-2100 vyskovych (HAC4). nebol, lebo sa bal Dankinej rolnicky .. a okrem toho by dostal
tak sa to dnes podarilo..som zbyty ako pes po 130km a 2400m
.. vsetky druhy pocasia... super vyjazd , dobra parta...
par foto , neskor bude aj cela galeria
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak vyrážame o 7:30 + - som tam.
Tomáš to máš pravdu. to by som prišiel na 8:30. prepáč Andrej nedalo mi.
https://*****saweb.google.com/lukas6s8p/104InovecPNTN
ja a jeden moj kamarat sa rano pripojime. Rano budeme cakat na stanici o 7:30
takze ak by sa niekomu z domacich chcelo este aj nedelu pojazdit Piestany-havran-bezovec-duchonka- ... ?
trasu som iba nastrelila - okrem hrebenovky som tam este nic ine nepojazdila - ale take zvaznice a cesty mimo tur.znaciek by boli skvele
takze ak nie som teraz uplna mimoza a este by ste chceli s nami pojazdit - Zihlava, Konnky, Shickmo, Dutch, Lagonda, Tomas, Palo TT - tak by to bolo skvele !
danka: ak budem po jazdy, nedelu uz mam vyjazd na chatu pod chlebom v MF
Tento vikend rodinne povinnosti, takze bezo mna, ale v SMS si spominala Duchonku, tak ti odporucam moju okruhovu srdcovu zalezitost v tejto oblasti (zaklad je trasa Piestanskeho maratonu 2001 resp. 2002). Z Duchonky mozes aj smerom na Pansku Javorinu alebo na Bezovec, Tematin a kupanie v Hornej Strede.
http://trasy.gpsteam.eu/index.html?trasa=1
Nam to vyslo na presnych 70 km kedze sme zvolili exit Bezovec a dole do PN, ale aj tak to bolo vcelku vyzivne. Pozdravujem vsetkych zucastnenych, dufam, ze sem date aj zopar fotiek.
Danka, zajtra nie sme doma, inac by sme sa radi pridali
.. vsetky druhy pocasia... super vyjazd , dobra parta...
par foto , neskor bude aj cela galeria
https://*****saweb.google.com/zihadlo5/HrebenomPovazskehoInovca26611