Takze sme sa opat dohodli, ze si pojdeme prejst hreben Cergova. Snad to tentokrat vyjde. Predbezne sme sa dohodli na stretko o 8:00 na pesej zone pred Volksbank v PO. Ideme po vlastnej osi do Pusteho Pola a odtial smer Mincol a po modrej na Cergovske sedlo. Tuto trasu sme este neabsolvovali, takze viac podrobnosti neviem povedat.
išli sme to pred 2 r na jesen - velmi peknééé došli sme do Kanaša..
ale na chate Čergov nas "prepadol" mohutný dážď ...a hned na to borovička , škoda,
lebo plány boli podstatne vačšie, až niekam smerom na KE
po štarte z Pusteho P pred hrebenom sa netreba striktne držat značky, vlavo od nej ide lepšia pohodlnejšie zvážnica na hreben, značkou tlačiš ...
inak ostatne všetko OK velmi pekne
Dik za info LL. Len dufam, ze nam pocasie neskrizi plany. Muffin, s tebou som ratal ale este nejaki kosicania by mohli prist. My by sme chceli ist po vlastnej ose, ale kto chce moze ist vlakom do Pusteho Pola. Tusim z PO je odchod 7:47. Len by ste sa nacakali kym prideme.
keby predpoved hlasala nieco pozitivne, tak by som sa aj pripojil...
ved 22 je akurat:)
ja by som tiez chcel ist, no vedel by som sa pripojit k vam az okolo 11. vedel by som prist niekam autom, no potom by som sa musel k nemu na konci aj vratit:) takze ked viete o nejakom nastupnom mieste tak hovorte:)
no tak keby ste boli v Pustom Poli o tej 11, tak by sa dalo
Nuz zda sa ze pocasie nam velmi nepraje. Ak bude prsat aj v noci tak asi budeme nuteni zmenit program. Najlepsia alternativa v takychto podmienkach byvaju Slanske. Stretko na pesej zone o 8:00 ostava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale na chate Čergov nas "prepadol" mohutný dážď ...a hned na to borovička
lebo plány boli podstatne vačšie, až niekam smerom na KE
po štarte z Pusteho P pred hrebenom sa netreba striktne držat značky, vlavo od nej ide lepšia pohodlnejšie zvážnica na hreben, značkou tlačiš ...
inak ostatne všetko OK velmi pekne
ved 22 je akurat:)
ja by som tiez chcel ist, no vedel by som sa pripojit k vam az okolo 11. vedel by som prist niekam autom, no potom by som sa musel k nemu na konci aj vratit:) takze ked viete o nejakom nastupnom mieste tak hovorte:)
no tak keby ste boli v Pustom Poli o tej 11, tak by sa dalo