Mili Ruzombercania, ak vam zostalo este zopar tych peknych tabuliek, vyznacte Korytnicku od zeleznicnej stanice. Da sa predpokladat, ze nie len my ale aj ini pridu vlakom. www.tronkosice.sk/Akcie/A2016/Korytnicka Inak paradicka!
pekne, ja zajtra z revuc na hreben križna a potom cez vrcholky a zastavka na borisove a do RK nejak by som chcel zajst. Ak sa chce niekto pridať, kludne. najradsej by som siel z harmanca na kralovu studnu Zalamanou dolinou, lebo som tak este nesiel len ako sa tam rano dostat.
pekne, ja zajtra z revuc na hreben križna a potom cez vrcholky a zastavka na borisove a do RK nejak by som chcel zajst. Ak sa chce niekto pridať, kludne. najradsej by som siel z harmanca na kralovu studnu Zalamanou dolinou, lebo som tak este nesiel len ako sa tam rano dostat.
nechces skusit cyklobus z BB na sturec a odtial na kralovu studnu?
škoda že mam nepojazdne MTB po maratone , lebo som sa chystal zajtra na hrebenovku RK-revuce krížna RK...
Tak musim na cestu okruh DK- huty-tatliačka-DK
ja som sa dnes trochu pomotal nad mestom a po dlhsom case skusil singlac popod Sidorovo.. a musim povedat ze je v uplne luxusnom stave, ziadne blato, radost jazdit. Tak som si ho pre istotu dal obidvoma smermi. Nahodou neviete niekto, aka je ta nova trat co ide z vrchu Malinne, ci sa tam oplati stverat?
Mozna sa zajtra niekde v kopcoch stretneme. My ideme Lubochnianskou dolinou na chatu Borisov a pokracujeme smer Revuce.
Ja som bol tiež na Ploskej okolo 16h, vy kedy?
Bus ma vysadil v Ulanke a siel som z Horneho Harmanca cez Kralovu studnu križnu ostredok na ploskú a žltou dolu.
ahoj, z Magurky ideš tur. značkou do sedla Ďurkovej (bike tlačíš alebo nesieš na chrbte cca 2hod.) Zvyšok cesty ideš po hrebeni NT a ten sa dá pekne skoro celý zjazdiť. Veľa zdaru.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nechces skusit cyklobus z BB na sturec a odtial na kralovu studnu?
škoda že mam nepojazdne MTB po maratone , lebo som sa chystal zajtra na hrebenovku RK-revuce krížna RK...
Tak musim na cestu okruh DK- huty-tatliačka-DK
Mozna sa zajtra niekde v kopcoch stretneme. My ideme Lubochnianskou dolinou na chatu Borisov a pokracujeme smer Revuce.
Bus ma vysadil v Ulanke a siel som z Horneho Harmanca cez Kralovu studnu križnu ostredok na ploskú a žltou dolu.
http://www.sports-tracker.com/workout/jánmúka/577fc92ee4b008d5864c1405
Ako si išiel hore.?
ahoj, z Magurky ideš tur. značkou do sedla Ďurkovej (bike tlačíš alebo nesieš na chrbte cca 2hod.) Zvyšok cesty ideš po hrebeni NT a ten sa dá pekne skoro celý zjazdiť. Veľa zdaru.
http://www.sports-tracker.com/workout/jánmúka/5783acdfe4b008d5866b37f9
..vies ze mas pravdu, uz som pozeral na youtube videa pre motivaciu
Zelenou trasou som este nesiel, tak preto ta volba. Uz ani nepojdem