Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Dalsia brigadka na nasom oblubenom singli sa chysta na tuto sobotu 9:30. Vsetci ste vitani! Nech to potiahneme co najdalej, bude sa robit asi najkrajsia pasaz celeho singlacu:) Opekacka je samozrejmostou;) Pridte..
Tak dnes to bola celkom sranda..Rano lejak, potom uz lepsie. 2 zlomene motyky, 1 zabudnuta na traile(snad nas tam pocka do stredy)...Spravili sme asi 150m a bolo nas 8(Eve, Baron, Jozo, L.,Jakub, Robo, Muffin, Gejza, ja) . Vdaka vam!:)
PS: Pozdravujem vsetkych co sa spoza bucka pozeraju a cakaju kedy sa trailik postavi:)
Mnohe pochopis az neskor. Ked budes mat deti, povinnosti, pracu, a ine nevyhnutnosti a zaujmy, ktore nemozes dat bokom.
Ak budu hviezdy spravne naklonene, na stredu hlasim ucast 5 ks brigadnikov. Prosim zabezpecit lahsie naradie, pridu neznejsie stvorenia
Chystá sa už 5. brigáda na našom singlíku, celkom to ide tak by bolo dobré v tom pokračovať, nech si ešte tento rok zajazdíme.
Všetkých ktorý by mali nejaké náradie prosím doniesť, minulá brigáda bola náročná na motyky, takže hodili by sa najmä tie. Všetky moje už pošli.. Samozrejme, bolo by fajn doniesť si veci aj na opekanie:) Brigada sa zacina o 9:30 na parkovisku pri Borkúte, vsetci ste vitani.
2 alfireto Skoro okamzite zaberie lyzicka soli. (Naucili ma to maratonski bezci a uz som si to aj overil.) Inak zvykam byt doma zasobeny tabletkami sumiveho magnezia. Naposledy som to skusal vcera vecer po skoro 90 km Zemplinskymi vrchmi, kde sme sa viac venovali ochutnavaniu vina nez zasobovaniu mineralmi prostrednictvom isteho nepovoleneho sumiveho moku na chmelovom zaklade.
PS Ale vazne - slo to mimo civilizaciu - nech to niekto neberie ako naznak toleranci k alkoholu na cestach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na dlhší a prístupný singláč nie je u nás kde a okrem 1 človeka nie je ani s kým...
ale tá točka mala byť odklopená
Zvolený album/súbor neexistuje !
Tak dnes to bola celkom sranda..Rano lejak, potom uz lepsie. 2 zlomene motyky, 1 zabudnuta na traile(snad nas tam pocka do stredy)...Spravili sme asi 150m a bolo nas 8(Eve, Baron, Jozo, L.,Jakub, Robo, Muffin, Gejza, ja) . Vdaka vam!:)
PS: Pozdravujem vsetkych co sa spoza bucka pozeraju a cakaju kedy sa trailik postavi:)
Ak budu hviezdy spravne naklonene, na stredu hlasim ucast 5 ks brigadnikov. Prosim zabezpecit lahsie naradie, pridu neznejsie stvorenia
Vymen GPS za brigadu a budes mat presne suradnice
Všetkých ktorý by mali nejaké náradie prosím doniesť, minulá brigáda bola náročná na motyky, takže hodili by sa najmä tie. Všetky moje už pošli.. Samozrejme, bolo by fajn doniesť si veci aj na opekanie:) Brigada sa zacina o 9:30 na parkovisku pri Borkúte, vsetci ste vitani.
PS Ale vazne - slo to mimo civilizaciu - nech to niekto neberie ako naznak toleranci k alkoholu na cestach.