Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
No FOCUS13 mozno si si neuvedomil co robis (asi mas este malo rôčkov) no tie korene uz naspat nenarastu !!!! Bolo by dobre dat to do povodneho stavu a ist za lesnikom sa ospravedlnit.
A nabuduce by bolo dobre sa poradit
Hej ale on nie kvoli tomu nas vydrbal on to ani nevidel !!!
Matijo, dakujem za spolupracu pri najdeni pachatela toho cinu
A teraz k tebe, Samuel P.(Focus13) .. chapem ze si mlady, naivny, zbrkly a je chvalyhodne, ze si aj inciativny ale toto si hrozne prestrelil. Asi si neuvedomujes co si sposobil. S lesnikom v Podhradiku sme mali vzdy dobre vztahy zalozene na tolerancii a istych pravidlach. Tym, ze si tam spravil rozne terenne upravy, vysekal korene, navozil hlinu a povyberal kamene si nezvratne poskodil Salamander a nie len to, narusil si dobre vztahy bikeri<->lesnik a tym si poskodil vsetkych bikerov ktory tam radi jazdia. A este si na svoje "dielo" aj patricne hrdy. Zdevastoval si Salamander. O ten chodnik sa roky ohladuplne starame a aj preto vyzeral tak dobre ako vyzeral. Kazdy rok sme na nom odrobili par hodin. Ty so svojou partiou ste prisli, nikoho ste sa nic nepytali a spravili ste tam brutalne upravy ktore su uplne v rozpore so zdravym rozumom a samozrejme aj so zakonom. Toto sa uz neda opravit, minimalne tie korene su nenavratne prec. Vsetko ostatne by si mal dat do povodneho stavu.. a ist aj za lesnikom, priznat a ospravdlnit sa mu. To je to najmenej co mozes spravit. Velmi rad sa s tebou stretnem a tuto vec predebatujeme. Co povies?
PS: Ver tomu ze lesnik o tych upravach vie a preto tak reagoval.
PS II: Dufam ze si pochopil, ze tam uz ziadne "dokoncovanie" robit nebudete..
Tak čo už nie každý je ešte vyzretý a nemá pojem o zákonoch a o 5tom stupni ochrany, ale neznalosť zákona človeka neospravedlňuje a preto by si to FOCUS13 mal nie ako napraviť s tými tvojimi super kamošmi a presne to čo spomínal už Dijck,
PS: som ja ale sviňa možno pre teba FOCUS13, ale je to len spravodlivosť
My sme sa mu uz ospravedlnovali on sam povedal ze dobre ale ze nech sa to uz viac nestane ze ked sa chceme vozit ze mozeme sa vozit po asfalte hore na Novickeho a Salamander co sa bude dat vratime do povodneho stavu.
Vies co Fokus Salamander bola nasa ***** Ja to poviem takto na tie korene sme boli hrdi a ty a tvoja partia ste ich znicili zato by si si zasluzil taku otcovsku medzi parohy.
Naznamost sa dava ze dalsia brigadka na singli bude v sobotu 25.9. o 9:30. Vsetci ste pozvani! Opekacka a sranda zarucena:) Kto moze, vezmite so sebou naradie(motyky, hrable, klieste na konare a pod.: ) A samozrejme špekačky! Dzenks!
Vcera sme ju nenasli, lebo sme ju ani nehladali. Spomenul som si na nu, az ked sme boli takmer dole. Ale neboj, v sobotu tam urcite bude opreta. Len kde?
Dnes sme boli precistit spodnu cast ZLTEJ. Prerezali sme jeden strom, na druhy bude treba pilu motorycznu Keby dakto mal, dajte vediet a skocime to tam dat dokopy Ď
Tak nakoniec to bolo aj aj, doobeda pojazd v dazdi na singli a poobede cistenie zltej, velmi dobre bolo:) Zltu snad dame zasa v nedelu, ale tentokrat uz na bikoch:)
Na znamost sa dava, ze dalsia brigadka na singli sa uskutocni zajtra, tj. v Sobotu 2.10.. Zraz je na panelovom parkovisku na Borkute o 9:30. Kto by mal chut spravit nieco dobre pre biking v PO, pridte:) Vopred vdaka!
PS: Kto nema cas rano, kludne sa zastavte aj cez den, budeme tam do 16:30cca. Ak by ste nevedeli trafit, tu je moje TC: 0907268890
Vzhladom na krasne pocasie rozhodol som sa vziat si na piatok dovolenku a spachat 1/2 Cergova: Kanas, Gregorovce, Sariske Sokolovce, Jakubovany, Drienica, Cervena Voda, Jakovany, Olejnikov, Lutina, Majdan, sedlo Priehyba - Horosovik - Solisko - Javorina - Cergov - chata, Hradisko, Podhradisko, Terna a domov. Predbezny odchod o 10.00 z razcestia Kanas-most.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nabuduce by bolo dobre sa poradit
Matijo, dakujem za spolupracu pri najdeni pachatela toho cinu
A teraz k tebe, Samuel P.(Focus13) .. chapem ze si mlady, naivny, zbrkly a je chvalyhodne, ze si aj inciativny ale toto si hrozne prestrelil. Asi si neuvedomujes co si sposobil. S lesnikom v Podhradiku sme mali vzdy dobre vztahy zalozene na tolerancii a istych pravidlach. Tym, ze si tam spravil rozne terenne upravy, vysekal korene, navozil hlinu a povyberal kamene si nezvratne poskodil Salamander a nie len to, narusil si dobre vztahy bikeri<->lesnik a tym si poskodil vsetkych bikerov ktory tam radi jazdia. A este si na svoje "dielo" aj patricne hrdy. Zdevastoval si Salamander. O ten chodnik sa roky ohladuplne starame a aj preto vyzeral tak dobre ako vyzeral. Kazdy rok sme na nom odrobili par hodin. Ty so svojou partiou ste prisli, nikoho ste sa nic nepytali a spravili ste tam brutalne upravy ktore su uplne v rozpore so zdravym rozumom a samozrejme aj so zakonom. Toto sa uz neda opravit, minimalne tie korene su nenavratne prec. Vsetko ostatne by si mal dat do povodneho stavu.. a ist aj za lesnikom, priznat a ospravdlnit sa mu. To je to najmenej co mozes spravit. Velmi rad sa s tebou stretnem a tuto vec predebatujeme. Co povies?
PS: Ver tomu ze lesnik o tych upravach vie a preto tak reagoval.
PS II: Dufam ze si pochopil, ze tam uz ziadne "dokoncovanie" robit nebudete..
PS: som ja ale sviňa možno pre teba FOCUS13, ale je to len spravodlivosť
v stredu som bol nakoniec v praci ale prisiel by som pomoct na dalsiu brigadu, teraz v sobotu nieco bude?
Brano
Zopar fotoz
Pridavam jedno kratke videjko z dnesneho pojazdenia na novom singlaci:) Uz je to lahodka...aj ked este nie je hotovy;)
http://www.sendspace.com/file/a38hh0
PS: Kto nema cas rano, kludne sa zastavte aj cez den, budeme tam do 16:30cca. Ak by ste nevedeli trafit, tu je moje TC: 0907268890
Prida sa niekto?