Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Vzhladom na krasne pocasie rozhodol som sa vziat si na piatok dovolenku a spachat 1/2 Cergova: Kanas, Gregorovce, Sariske Sokolovce, Jakubovany, Drienica, Cervena Voda, Jakovany, Olejnikov, Lutina, Majdan, sedlo Priehyba - Horosovik - Solisko - Javorina - Cergov - chata, Hradisko, Podhradisko, Terna a domov. Predbezny odchod o 10.00 z razcestia Kanas-most.
Prida sa niekto?
ked bude ok teplo tak by som sa pridal ja možno ma uvolnia z prace, aspoň otestujem nove koloboty. PS : hodite mi profil trate ?
Tak len pre istotu: ak to niekoho zaujima, dalsia brigadka na singli bude v Sobotu 9.10.. Zraz je na panelovom parkovisku na Borkute o 9:30. Kto by mal chut spravit nieco dobre pre biking v PO, pridte:) Vopred vdaka!
PS: Kto nema cas rano, kludne sa zastavte aj cez den, budeme tam do 16:30cca. Ak by ste nevedeli trafit, tu je moje TC: 0907268890
Skupina sarissko-kosickeho priatelstva stravila posledny vikend na salasi v sedle Zbojska v zapadnej casti NP Muranska planina. Je tazke najst pokojnejsie miesto pod slnkom...
Pri ceste domov zastavka na Kralovej holi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prida sa niekto?
ked bude ok teplo tak by som sa pridal ja možno ma uvolnia z prace, aspoň otestujem nove koloboty. PS : hodite mi profil trate ?
Aj by som hodil, ale odkial ho vziat
na cast trasy nechal Racho vo svojom prispevku link
http://www.bikemap.net/route/122729
da sa tam urobit export do .kml, alebo .gpx
PS: Kto nema cas rano, kludne sa zastavte aj cez den, budeme tam do 16:30cca. Ak by ste nevedeli trafit, tu je moje TC: 0907268890
Pri ceste domov zastavka na Kralovej holi.
http://www.turistikaonline.sk/index.php?m=22&id=170 nie je to nahodou toto ?
no sak hej ! maš pravdu ja som len nasiel niečo podobne. PS: kde je ten mostik v Kanaši ja som tam ešte " nebol
dakujem pekne
Ako pisal Luho, je to z velkej casti ono, ale opacne, a sli by sme po vedlajsich cestach.
Nikto iny sa uz neprida???