Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Planujeme to na niektory majovy vykend,podla pocasia,samozrejme dvojdnovka s prespatim pravdepodobne v Herlanoch.Po cervenej tur.znacke z R.N.Ves-Izra.
Pravdepodobne z Herlan budeme vyrazat
na druhu cast skoro rano presne to neviem povedat.co vieme povedat ze po Her. sedlo to mame prejdete a idtial po Izru nemame.ked to budeme vsetko vediet tak to oznamim s predstihom.
cez leto sa chystame na prechod slanskych a zepleni (translanske+) na 5 dni. rad si precitam nejaky report o vasom vyjazde. spanie zatial mame vymyslene tak, ze dobra dusa nam vecer prinesie stany, jedlo a rano ide do prace a tak 4x. cize nenesieme so sebou veci a neviazeme sa na nejake ubytovanie. aj preto by sme radi nieco santivejsie, nie cisto hreben. brehy, kamov vas by som rad oslovil s prosbou o pomoc s navrhom peknych usekov medzi sigordom a dargovskym priesmykom (borda) na jeden den (8-10h). po hrebeni to vychadza cca 38km, do tych 45-50km by sme sa mohli zmestit. prvy den budu single severnych slanskych po cca simonku/grimov laz, druhy den vyssie spominany usek. treti den po izru (mozno mate tiez tipy), tam sme vsak viac doma. stvrty/piaty den okruh cez madarsko, bystu, smer izra.
zatial sa inspirujem strankou slanskevrchy.sk (ale su tam prevazne pesie tury) a vyjazdmi foristov.
Dnes v počte 4 ks tesne po daždi sme sa vybrali očistiť " Negro trail !" dnes to šlo ako po masle až som sa čudoval. Uprava jarčekov a hrabanie listia až do maxima , po vyschnuti z toho spravi riadne rýchlu jazdu.Prvý krát mi spravil radosť nemenovaný lesný hospodár , ktorý nam požičial kľúč od rampy , takže sme nemuseli šľapať toľko km. peši , a viac času straviť s čistením. par foto prikladam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
priprava na Slánsku hrebenovku č.2
aku Slansku hrebenovku planujes? trasa? kedy? jednodnovka ci dvojdnovka?
na druhu cast skoro rano presne to neviem povedat.co vieme povedat ze po Her. sedlo to mame prejdete a idtial po Izru nemame.ked to budeme vsetko vediet tak to oznamim s predstihom.
zatial sa inspirujem strankou slanskevrchy.sk (ale su tam prevazne pesie tury) a vyjazdmi foristov.
Čo sa tyka Slanskych cyklotras tak odporucam oslovit Alfireta,Brehy,Racho.
Termín: 27.4.2014 ( nedeľa)
Trasa: XXL Prešov - Lemešany - Rozhanovce - Košické Olšany - Bidovce - Herľany - Banske - Vechec -VT - Čaklov -Zamutov - Dubnik - Zl. Baňa - Alfi Klub ( Kofola , pivo ... ) Prešov
A: Prešov - Lemešany - Rozhanovce - Košické Olšany - Bidovce - Herľany - Kecerovce - Z. Baňa - Prešov ( Dĺžka trasy 100 km )
B: Prešov - Ploské - Vtáčkovce - Kecerovce - Herľany - Kecerovce - Z. Baňa - Prešov ( Dĺžka trasy 80 km)
Zraz: 9 00 hod. na parkovisku pred obchodným domom Baumax Priďte na čas !!!
V prípade priaznivých prírodných podmienok uvidíme striekať gejzír.( Ešči ani raz som nevidzel.)
Upozornenie organizátora:
- povinná cyklistická prilba a dobra nálada
- organizátor ma právo upraviť trasu pri zlých poveternostných podmienkach
Informácie:
Anton Sopko tel.:domov 7725473 , mob. 0907 337 375
Miroslav Mormák tel.: práca 7725 025 kl.216, mob. 0907 455 422
http://www.sports-tracker.com/#/workout/maros_hajzus/2dhbfqfne4olqtuk
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=149562
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=149562
... ale to by spravilo z XXL trasy len xxL ...
youtube.com/watch?v=FDCV5O3XY6U&t=0
Vďaka za odpoveď