Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
PS: dnes na naucnom bolo paradne, taky akuratny snehovy poprasok aby nebol velky odpor na kolesa, a zaroven ani blato. Nadhera. Zajtra sa ide tiez - o 12:30 pri zimaku. See ya. Asi uz vezmem aj fotak..
asi som Vam siel v patach, bolo vidiet stopy po asi 4 bikeroch, potom som stretol Jellyho dali sme pokec, a pri ceste domov po modrej som sa vydrbal, ak zapastie nebude boliet pridem, mozno este s jednym bikerom
asi som Vam siel v patach, bolo vidiet stopy po asi 4 bikeroch, potom som stretol Jellyho dali sme pokec, a pri ceste domov po modrej som sa vydrbal, ak zapastie nebude boliet pridem, mozno este s jednym bikerom
To mas zato, ze chodis dolu lahsou trasou, po modrej:) My sme sli smer borkut po hrebeni...vlado 2x skusil ci je zem dost zamrznuta...
Toto je presne tema, ktora tu chybala. Dobry napad. Takze toto by mohlo byt vhodne miesto na dohovorenie si stretavok.
Inak dnes bolo naozaj panensky. Skoda, ze zajtra nemozem.
persing: odlep sa od kompu a pod sa vysantit, naco si kupoval toho "hakelera"?
Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Som dojaty tolkou poctou , napad vznikol v debate od Jara S. st., ja som to len posununul na spravnu adresu, takze vdaka, Dijck.
Kotuha sa ujme, ak budu vsetci dosledne dodrziavat zverejnovanie oznamov o akciach v PO a okoli v tomto threade. Je to na nas ...
P.S. Tento vikend vynechavam, trocha zdravie hneva a stavba vola tiez
jfab: Hakelera som kupoval na bikovanie, ibaze mne to v zime vobec nevyhovuje. Ja mam rad teplo a teplotu 25-30 stupnov. Ale nemysli si, ze je lahke sa len tak na neho pozerat a nepojazdit.
Tak vam drzime palce aby vam to fachcilo aspon tak ako nam. Niekedy asi najskor na jar musime dat nejaku druzobnu jazdu. Dnes sme zmakli peknych 25 km v lahuckom tempe nemalo to chybu viac u nas aj s fotom.
To mas zato, ze chodis dolu lahsou trasou, po modrej:) My sme sli smer borkut po hrebeni...vlado 2x skusil ci je zem dost zamrznuta...
Zajtra urcite dojdi.
je lepsie spadnut dvakrát do mekeho ako narazit na kamen a znicit si vysnivany biely rafik
Tak dnes sme dali zasa salamander trail:) Jfab, Joess a ja... Joess si 2x skusil ako chutia najprv sutre-> priamo na prilbu, a potom v tom istom mieste kde Vlado nacal ruky a ja rafik, joess skusal ci prerazi strom. Nepodarilo sa. Bude to tam treba trochu vycistit aby bolo vidno na cesticku...
Inak to vyzera ze v slanskych nieje extremne vela snehu, v cca700mnm je asi 2-5cm a vsetko zmrznute. Takze ktovie, cez weekend mozno pojdeme vyssie..
Tak dnes sme dali zasa salamander trail:) Jfab, Joess a ja... Joess si 2x skusil ako chutia najprv sutre-> priamo na prilbu, a potom v tom istom mieste kde Vlado nacal ruky a ja rafik, joess skusal ci prerazi strom. Nepodarilo sa. Bude to tam treba trochu vycistit aby bolo vidno na cesticku...
Inak to vyzera ze v slanskych nieje extremne vela snehu, v cca700mnm je asi 2-5cm a vsetko zmrznute. Takze ktovie, cez weekend mozno pojdeme vyssie..
Tej ankete nejak nerozumiem. O com to je? O sariskych zenach? Mne je jedno odkial je zena, hlavne nech nebikuje proti mne.
To je takzvana "absolutne objektivna anketa", zlozena z moznosti z ktorych si kazdy vyberie....
2Matheos: Uz davno si to mal urobit!
2Zanzo: Dufam,ze sa co najskor premenujes na Pitcha; )) Potom vykoname ritualne spalenie tej tvojej marzocky z roku 1998:) Na oltaroch v slanskych: )))
Co sa to deje na vychode, sami novi bajkeri s novymi bajkami a este sa vedia aj perfektne organizovat.
Zapad je uplne hrozny, asi sa prestahujem na vychod
Toto som si tiez vsimol, zapad je plny majstrov sveta, ktori nadavaju ze v akej prdeli je vychod, ale pritom ti "zaostali" vychodnari su ovela pohodovejsi a druznejsi
Takze dost vam to zavidim a s lutostou sledujem temu "Bicyklovanie na Spisi", ze tu nie je napr. 80-stranova tema "Bicyklovanie na Povazi" a pod...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ze sme ta nestretli:) Kde si jazdil? Zajtra dojdi na stretavku 12:30 pri zimaku...
Zajtra urcite dojdi.
Inak dnes bolo naozaj panensky. Skoda, ze zajtra nemozem.
persing: odlep sa od kompu a pod sa vysantit, naco si kupoval toho "hakelera"?
Ono sa tocilo aj predtym:) Nechapem ako to mohol rafik takto relativne ok prezit. Je sice popraskany lak ale inak vyzera fajn..
Som dojaty tolkou poctou
Kotuha sa ujme, ak budu vsetci dosledne dodrziavat zverejnovanie oznamov o akciach v PO a okoli v tomto threade.
P.S. Tento vikend vynechavam, trocha zdravie hneva a stavba vola tiez
Tak vam drzime palce aby vam to fachcilo aspon tak ako nam. Niekedy asi najskor na jar musime dat nejaku druzobnu jazdu. Dnes sme zmakli peknych 25 km v lahuckom tempe nemalo to chybu viac u nas aj s fotom.
Zajtra urcite dojdi.
je lepsie spadnut dvakrát do mekeho ako narazit na kamen a znicit si vysnivany biely rafik
To je takzvana "absolutne objektivna anketa", zlozena z moznosti z ktorych si kazdy vyberie....
2Matheos: Uz davno si to mal urobit!
2Zanzo: Dufam,ze sa co najskor premenujes na Pitcha; )) Potom vykoname ritualne spalenie tej tvojej marzocky z roku 1998:) Na oltaroch v slanskych: )))
Toto som si tiez vsimol, zapad je plny majstrov sveta, ktori nadavaju ze v akej prdeli je vychod, ale pritom ti "zaostali" vychodnari su ovela pohodovejsi a druznejsi
Takze dost vam to zavidim a s lutostou sledujem temu "Bicyklovanie na Spisi", ze tu nie je napr. 80-stranova tema "Bicyklovanie na Povazi" a pod...