no styl skor na freeride a dirt...ale ten dirt pomenej...proste shody sem-tam...ale inac freeride...a v com je vidla zla hm??...lebo neska som ho videl nazivo a nevyzeral zle....A KED TAK NAPISTE NEJAKE TIPY...DO 24 000SK
akurat kukam nejake HARO na nete...ten prvy je po**...skvely:P...ale tak nwm...ked z bazaru tak radsej zo slovenska.../viem ze to bolo len tak inspirativne;)/...an nad raptorom som rozmyslal....ale kedze som MAL uz jedno CTM...do druheho len za odmenu;)...a ta KONA...sa mi zda ako-tak prijatelna;)... akurat kukam toto: http://velosprint.sk/shop/index.php?mai ... ts_id=8480 - az na tu vidlu...lebo 120 zdvih sa mi nezda moc dobree:(
hmmm...to by som uz bral nielen tento bike...kebyze mam 31 000...no ale tak ledva mam 25 000 takze som rad ze aspon to;)...este som rozmyslal poskladat bike...
poskladať sa dá tiež, ale k cene za samotné komponenty musíš pripočítať aj cenu za prácu v servise, príp. ak by si si to skladal sám, tak výdavky za všetko potrebné náradie...
hmm vies co ne...ten bike by mi poskladal kamosov kamos:D...taze nic dramaticke...lenze kym setko zozeniem...a navyse kde...lebo kym to setko najdem pokupim:D..hhe...a nws ako dlho trva kym sa poskalda bike???nechcem tipovat lebo by som este neco zapotil:D
do skladania biku by som sa na tvojom mieste nepustal, ja som sa tak rozhodol a je to bezodna jama, vylepsovat bike budes chciet sice aj ked kupis cisto novy ale pri skladom prides do tohoto stadia skor. a komponenty ta vidu neskutocne drahsie, takze typujem ze by si sa za ten peniaz nedostal ani tam kde pri kupe noveho... (beriem do uvahy ze nechces kupovat jazdene veci)
toto mi tiez vela ludi radi ... lenze potom mi ostva kupit si new bike uz cely .. no lenze kery hM -este bol som v shope...a poradili mi tento http://pells.cz/default.asp?lang='CZ'&I ... l_Rok=2008 ale nejsom si isty tou vidlou (link si skopirujte cely do prehliadaca lebo nwm preco ho nece zobrat cely-THX;) )
THX ale cem new...dneska som bol v ochode a ako spravny vyjednavac som tam trochu pootravoval az kym som nezjednal nejaku zlavu;)...hhe...ale nevyzera zle musite uznat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak komponentovo: vidla mizerná, brzdy a kľuky tiež...za 24 peňazí sa dá kúpiť lepšie...
inak k tej vidlici: launch viac nechodí ako chodí, slabá konštrukcia (zvykne praskať monoblok), minimum nastavení...
napr. toto ale neviem aká je tam cena, ale do tých 25 by to mohlo byť
alebo
inak zo shopu napr:
Kona Shred
KGB Zetor
CTM Raptor pro