Kategórie
Bike-techBicykle CUBE - skúsenosti # MTB # výber bicykla # recenzie # skúsenosti # diskusia # technické otázky # kvalita # cube
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
Akcia -21% Marin Rift Zone Carbon XR 29 bicykel, sivá/karbón
od 3 199 €
-21%
MOC 4 999 €
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba
Neviem, ako to ma riesene Stereo, ale skontroluj to.
https://www.mtbiker.sk/forum/post885513.html#p885513
Pukat mozu aj loziska, tie treba vymenit/vycistit.
Po precitani tohto vlakna sa bojim, ze to bude ten problem s tymi capom a srobami co sa tu riesilo uz dlhsie. Moc nie som servisny typ co si dokaze vsetko opravit vymenit.
ide to v zjazdoch zo zadnej stavby, myslim si ze by to mohlo byt aj plieskanie retaze zospodu o ram, pocujem to iba pri prejazde cez nerovnosti ked pracuje tlmic a cela zadna stavba
pozrel som loziska v zadnej stavbe, zdaju sa mi v poriadku a su aj dotiahnute
pridavam video
Jedná sa o bike Cube
Ahoj . Pozerám presne tento bajk ako to vidíš po nejakom čase? Dobre? Akú máš veľkosť bajku a aký si vysoký ibs na porovnanie
Tiez som pol roka hladal praskanie ... nakoniec to bolo uchytenie motora o ram bicykla. povolit skrutky uchytenia preprizit , zatlacit silnejsie na pedale a potom utiahnut skrutky motora zodpovedajucim momentom a bol klud a ticho.