Kategórie
Bike-techs paldom sme sa rozhodli zalozit samostatnu temu pre znacku ktoru preslavili zjazdove legendy surodenci Athertonovci, pochadza z Andorrskeho kniezatstva, jedna sa o Commencal.
Prispievajte so skusenostami, vyhodami a nevyhodami danych modelov, radami, vychytavkami, reklamaciami (prasknuty Commencal, to hadam nie), fotkami a cokolvek co vas napadne ohladom bikov od Maxa Commencala.
offic stranka: https://www.commencal-store.co.uk
predajca pre SR a ČR: https://www.fdfbikeshop.cz
copyrightwww.ucc-sportevent.com
www.ucc-sportevent.com
posledný komentár: 3. 8. 2025 o 16:44
Výpredaj -20% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
3 599 €
-20%
MOC 5 299 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Výpredaj -23% Orbea OIZ M-TEAM XTR 29 bicykel, digital lavender/carbon raw
6 199 €
-23%
MOC 7 999 €
-20% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 999 €
-20%
MOC 5 600 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
Vo vseobecnosti patrim skor ku opatrnym ludom co sa tyka kupovania novych drahych veci do ktorych sa az tak nevyznam. Tak preto tie pochybnosti.
Moj terajsi bajk je HT na ktorom som brazdil zvaznice a trochu terenu ( v okoli KE ) ale na tom bajku ma to nebavi.
A chcem prejst na trochu agresivnejsi trail bajk.
Nakolko by som ho musel kupovat cez net a pripadne reklamacie riesit postou tak preto sa na to pytam.
Po technickej stranke vela toho neviem,hmotnost mam na haku.
Co ma este trapy je obratnost, bo je dlhy jak jazvecik. A velkostne ( mam 182cm), mi prislucha L.
Ked mi viete povedat vas nazor ohladom roho tak budem rad.
PS: inac Commencal je vizualne laska na prvy pohlad
Tak kamo good luck ak sa nechceš preháňať iba v parkoch 😀
Celkom presne viem co chcem jazdit a o skokoch nefantarizujem lebo ich momentalne neviem
Mam este celkom cas, nakolko bajk chcem kupovatna rok 2022.
Este sa mozno na fore objavy anketka za par mesiacov
Celkom presne viem co chcem jazdit a o skokoch nefantarizujem lebo ich momentalne neviem
Mam este celkom cas, nakolko bajk chcem kupovatna rok 2022.
Este sa mozno na fore objavy anketka za par mesiacov
Dovtedy si kúp nejake celopero na bazári a užívaj si jazdenie a postupne sa progresívnym pridávaním náročnosti trailov uč jazdit tak aby ten commencal fakt odzrkadlil hodnotu tvojich zručnosti na traile. Sleduj výber stopy, snaž sa udržať sa v bilancnom strede biku ked vojdes do hektického terénu , bunnyhopy a manual, nauč sa správne brzdiť a jazdit klopenku. A nauč sa aj tie male skoky, a nauč sa aj padať. To ku takému jazdeniu patrí. Aby ti toho commencalu nebolo luto ze ho zdemolujes hned na začiatocnickych chybách. Nezdá sa ale aj tie male nie raketové trailove prekážky niekedy vytrestaju viac ako odpaliská v Kálnici. Naučíš sa aj servisovat pruženie, vymeniť si olej vo vidlici, prečistiť čapy rámu a podobne ono enduro, dh ,a trail jazdenie a všetky gravity disciplíny si vyžadujú trocha viac servisnej zručnosti lebo ta mašina je omnoho viac namahana ako víkendový hobby jazdec v polprstakoch a lycre (no offense vy ste tiež machri!).
Otvoriť v novom okne thumb_up-1thumb_down
Som veľmi spokojný,tie rámy su neskutočne pevné a to vážim cez 90kg a prežil prasačinky kadejaké a to že to nieje karbon mi vôbec nevadí a to som bol zastancom karbonu no už niesom
YEAH BOY!
Môj bike len mám nový profil.?
To si mylis so starou zarukou Treku. Spesl mal odjakziva dozivotnu zaruku aj na chainstay.
Trek mal kedysi chainstay vo vylukach z dozivotnej zaruky, pri FuelEX/Remedy na 5 rokov a pri Slashi a vyssich len 2 roky. Ale aj oni to par rokov dozadu zmenili a dozivotna zaruka uz pokryva aj zadnu stavbu, okrem lozisk a vahadla.
Uz som to sem daval.
https://www.specialized.com/sv/en/warranty
Zaruka je dozivotna aj na zadnu stavbu. Pokial nekupis bicykel od smelinarov co predavaju "neoficialne" jazdenky.
v kaktuse ani jeden
este je otazne od ktoreho roku im plati tato zaruka.... ci odjakziva?
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down