tak idem siahnut po novych rukaviciach, nejakych lepsich, cenovo do 40-50 evri. nieco pekne do lesa co sa hned neroztrhne, ma nejake vystelky na dlan a tak
nemam este ziadne vybrane, pojdem sa cez tyzden poobzerat po shopoch co maju. chcem vediet vas nazor na jednotlive znacky ktore obliekate na rukach, ktore su good a ktore sucks
vopred diky
aspon taka je moja skusenost,
je to spotrebak, viac nez 25eur by som uz za rukavice nedal
aj ked posledne som potreboval na rychlo jedne zohnat v miestnom predrazenom shope, asi za 37eur (co je podla mna sialene vela) THOR, predtym som mal BONES a este predtym V-CAN ziadne zvucne znacky ale vsetky sa zacnu parat medzy palcom a ukazovakom na oboch rukach zhruba po dvoch mesiacoch jazdenia,
najlpesie je vymaknut v e-shope vypredaj kde sa daju zohnat 661 pripadne sombria za 16eur, kupit rovno dva a maz vystarane na celu sezonu
za 50eur mas dvoje chlape...
Z letnych som vozil fox (niekolko), 661, mace, no fear. Najviac som si oblubil foxy digit a potom no feary. Len ja neznasam na dlani ziadne gely a podobne ficurky. Mam rad, ked "citim" bike.. A 50 € za rukavice som v zivote nedal. Kupujem v zasade cez e-shopy z UK.
Ale ako som uz spominal tazko sa nieco odporuca. Treba vyskusat...
to by som tie rukavice rad videl, tri sezony ??? urcite ?
no chcem ich na teraz, cize asi zimne ale ratam s tym ze budu nositelne aj v lete... teraz mam cestne specialized
a este nieco... bike je cierno-zeleny, nohavice cierne, bunda cervena a prilba bielomodra tak mozno nieco v tejto farebnej škále
Najneznicitelnejsie som mal nejake dlhoprste Scotty, po styroch sezonach bez chybicky... mam ich dodnes, ale len na pamiatku, lebo maju dizajn z 80-tych rokov
Teraz mam nejake RaceFace vypredajovky z Chainu a zatial pohodicka...
Este si treba ujasnit ci maju byt viac XC alebo DH/FR. Pokukal by som sa ale kazdopadne po Fox a 661, pripadne No Fear. Tu isto neslapnes vedla. Typy na model ti teraz nedam, zalezi od osobnych preferencii.
Na zimu a let sa ale jedny rukavice nedaju kupit, na jesen sa to este s letnymi da ale v zime mi asi odmrznu prsty kedze nimi niekedy celkom prefukuje (co je zas v lete bomba).
Najneznicitelnejsie som mal nejake dlhoprste Scotty, po styroch sezonach bez chybicky... mam ich dodnes, ale len na pamiatku, lebo maju dizajn z 80-tych rokov
Teraz mam nejake RaceFace vypredajovky z Chainu a zatial pohodicka...
ten dizajn sa opet vracia spat, mozes ich znovu vytiahnut...
inac je rozdiel medzi gelovymi vystelkami a ziadnymi velmi citelny? lebo teraz mam vystelky na dlane tak ci mi to bude velmi vadit ked presedlam na normalne.
ja som si teraz na leto kupil GIRO REMEDY a na zimu CHIBA PRO.