Zatial len tak informacne, tento topic.
Dost mi trvalo si ujastnit typ bikeu.
Kazdy chce ostre DH/FR masiny.
Ale nakoniec som dospel k niecomu, aby sa na tom dalo slapat a malo vyssie zdvihy.
Vyslo mi nakoniec enduro.
Popozeral som si toho vela.
Viem, ze za cenu (dajme tomu) 800€ nebudete toho vela. Som fakt chudobny student. A nechcem ostat na ucte s nulou.
V tejto cene by boli realnejsie jazdenky, ale vsade same AM, predkopnute HTcko od Dirt/FR deciek, alebo masiny, kt. si cenovo nemozem dovolit.
Mate nejake napady?
Mozno tLAMA by vedel povedat.
Aby som to aj vyuzil v bike parku, kebyze sa nejaky ten volny den rozhodnem ist do Bachledovej.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
poznam par ludi co slapu hity, sam som nad nim rozmyslal, no nakoniec som rad ze som ho nevzal.. slapat na nom poldnovy vyjazd by ma *****
hovorim, ze asi skor nejaky hybrid EN/FR, aby som neostal zahanbeny ani na trati (raz za uhorsky rok)
Ale pri hladani vhodnej bazarovky vas zbombardujem, az ked dosetrim.
Dohodnute?
vyzera to tak, opakujem, ze dosetrim a pockam na kamarata co si kupi a ci si kupi.
Ak by si zobral FR masinu a mam s kym na to ist, tak BH.
Ak si to nekupi bike, tak idem do endura.
Alebo mi mozete ukazat nejake miesanky EN/FR, aby som vedel po com pozerat.
Tak som ho zaradil do medzi mozne kupi. Samozrejme bez dvojkoruny.
Na SK toho vela nie je.
Len ako by sa to rozumne dopravovalo na SK z CZ, kedze na SK toho vela nie je.
neohodnotite mi ho?
Najlepsie s a bez vidlice. Chcem vediet aky rozdiel to spravi.
niekde som videl aj 4X verziu (mozno nieco custom)
Zalezi aky chces zdvih... toto by mala byt prave dh verzia s 200mm zdvihom
/ak sa mylim tak ma opravte... s tymito ramami nemam ziadnu osobnu skusenost tak to treba brat s rezervou
EN sa tazko zhana. rozdiel je v tom, ze horna ramova trubka je menej ohnuta, dvihnuta vyssie a to premostenie ma vacsi obluk. Male zmeny postihli aj zadnu stavbu.
Preposlem na mail. cena sa mi asi nezda primerana, chcem pout vas nazor. diky