Čaute chcel by som poradit hladam bike carbonovy ram do 3000 eur na maratony čo by ste my poradili a či sa da dobry zohnat aj zo slusnou vybavou poskuloval som po Scott spark 930 ale chcu zato 3600 co je uz dost diki za rady
Takéto rady čítam najradšej, keď niekto chce kúpiť dosť drahý bike a poradiť mu však prišpor 1000 €, však čo že je to nie? Alebo jedine bazár, však za 3000€ sa nedá kúpiť žiadny poriadný bike asi
Ak vydrzis do augusta, tak mozno Scott pojde s cenou dole. Pred 3mi rokmi som na Sparka 740 dostal zlavu cez 500 eur. To by uz islo do 3000 aj s 930tkou.
Takéto rady čítam najradšej, keď niekto chce kúpiť dosť drahý bike a poradiť mu však prišpor 1000 €, však čo že je to nie? Alebo jedine bazár, však za 3000€ sa nedá kúpiť žiadny poriadný bike asi
... zato ty si mu poradil.
A čo je zle na bazáre. Dajú sa tam nájsť niekedy pekné kúsky. Proste v danej cene jedine výpredaje alebo bazár.
Áno poradil som mu, aby prišetril, lebo je to môj názor na vec a niekedy je lepšie zaplatiť na začiatku viac ako potom meniť komponenty a nakoniec to potom vyjde aj tak viac. Ja neviem aké ma ambície, to musí vedieť on a rozhodnúť sa podľa toho sám.
Mať bike s váhou okolo 12.4kg (+možno ešte pedále) na maratón sa my zdá ťažké. Ale možno sa mýlim a na váhe mu nezáleží a kondička mu to "dorovná"
A este chcem sa zucastnit aj niejakych pretekov tento rok chcem ist spisskych 333 ale len sktratenu verziu ale na rok uz dlhu a mozno o 2 - 3 roky aj 1000mil
Ak nevieš čo s peniazmi, tá cena ja hlavne za značku. Je to osadené (až na ten zadný tlmič) presne ako moja Merida za 2.400,- To by som išiel isto radšej do toho SUPu čo som ti dal link predtým.
A čo je zle na bazáre. Dajú sa tam nájsť niekedy pekné kúsky. Proste v danej cene jedine výpredaje alebo bazár.
Áno poradil som mu, aby prišetril, lebo je to môj názor na vec a niekedy je lepšie zaplatiť na začiatku viac ako potom meniť komponenty a nakoniec to potom vyjde aj tak viac. Ja neviem aké ma ambície, to musí vedieť on a rozhodnúť sa podľa toho sám.
Mať bike s váhou okolo 12.4kg (+možno ešte pedále) na maratón sa my zdá ťažké. Ale možno sa mýlim a na váhe mu nezáleží a kondička mu to "dorovná"
Veď ja ti tvoj názor neberiem, len možno niekto nie je ochotný dať za bike viac a keď si zadá cenu, tak sa mi zdá dosť absurdné mu radiť niečo o 1000 € drahšie, aj keď samozrejme by to bolo lepšie, ale pre väčšinu ľudí je to už fakt veľa peňazí.. A pousmial som sa najmä nad slovíčkom "jedine" lebo to tiež nemusí byť pravda. Beriem, že výpredaje budú najlepšia možnosť a niekto proste pri sume 3000 € jazdenku nechce, to je môj názor a myslím, že kto hľadá tak nájde, alebo ak počká, tak sa dočká
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ako sorry dať 3 litre za bike s váhou 12.3kg, nič moc, tak potom jedine bazár, napr:
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/288151/trek-fuel-ex-98-29-2016-velkost-l.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-celoodpruzene/304899/specialized-epic-s-works-carbon.html
Ak by ti bolo L dobre tak toto by mohlo stat zato
http://www.coolbike.sk/produkt/bmc-fourstroke-02-xt-2016-velkost-l-cierna-biela
Ja osobne by som teda nevahal s tym rozpoctom.
ten BMC je veru pekný, ale ťažký 12.4kg a teda tiež nie je do 3 litrov
Ps: a sparka si neviem vynachvalit.
... zato ty si mu poradil.
11kg, v tej cene nič lepšie nekúpiš. Ale ak je max. 3000 tak neviem, ja som kúpil Meridu za 2.400 a som spokojný.
alebo
Norco Revolver 9.2 FS (http://www.supshop.cz/norco-revolver-9-2-fs-2017-vel-l/)
.. a keby sa ti chcelo hladať nájdeš kopu ďalších...
Veď ja ti tvoj názor neberiem, len možno niekto nie je ochotný dať za bike viac a keď si zadá cenu, tak sa mi zdá dosť absurdné mu radiť niečo o 1000 € drahšie, aj keď samozrejme by to bolo lepšie, ale pre väčšinu ľudí je to už fakt veľa peňazí.. A pousmial som sa najmä nad slovíčkom "jedine" lebo to tiež nemusí byť pravda. Beriem, že výpredaje budú najlepšia možnosť a niekto proste pri sume 3000 € jazdenku nechce, to je môj názor a myslím, že kto hľadá tak nájde, alebo ak počká, tak sa dočká
http://www.cyklocentrum.eu/sk/produkt/superior-team-xf-29-elite-2017/3452#.WV9Od-t97Ra
alebo
http://pcshop.pells.cz/sport/nexter-xt-team_d38144.html
https://eshop.dema.bike/product/87086-bicykel-dema-quark-elite-black-red-19