Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl poseidon blue/light green matt
699 €
MOC 869 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
-33% Bianchi METHANOL CV FS 9.3 29 bicykel, celeste CK16/black
3 599 €
-33%
MOC 5 399 €
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 €
-16%
MOC 4 549 €
Akcia -23% Rock Machine Blizzard 90-297 RZ bicykel, strieborná/čierna/zelená
od 2 949 €
-23%
MOC 4 299 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
vseliake,, len ci sa u nas daju zohnať
peknú blbosť si napísal ale Ok... tiež som za celú sezónu odkedy som nahodil tmel čo aj lepí nemal jediný defekt na 510g RORO plášťoch ale nedovolím si tvrdiť že keĎ som nedefektoval ja nebude nikto...
závisí to od hmotnosti jazdca, agresivity jazdy..a hlavne schopnosti zvoliť stopu...
keď je človek ***** a sprasí výber stopy tak prereže aj 1000gramový plášť..
misopetrovic to či plášť prežije závisí od veľmi veľa premenných, ale určite by som nepasoval do pozície reprezentatívnej vzorky dvojmetrového 65kg pavúka, čo sa vozí po malých karpatoch . Aj mne tmel toho veľa zalepil na lite skin verziách, no vždy to časom povolilo, nedržalo vyššie tlaky, presakovalo, alebo to proste už nikdy nebolo ono.
Niekedy stačí málo aj na poľnej ceste, trafíš ostrú dlaždicu, čo tam nejaký dobrák vytratil z vlečky a došiel si, o strete bočnice a ostrejšieho kameňa ani nehovoriac.
Ak chce niekto hlavne jazdiť , nie mávať za každú cenu z bedne na fotografa, tak je ten 150g rozdiel na hmotnosti zadného kolesa minimálne prínosný.
A kľudne tu môžeš proklamovať, že pri správnej technike sa môžeš voziť 1000km bez defektu aj na latexovej duši natretej kanagónom, ja si za svojim tvdením stojím a dospel som k nemu po x-rokoch a x-tisícoch kilometrov jazdených na viacerých verziách tých istých vzoriek pláštov rôznych výrobcov.
Ja by som zase napísala "IMHO nesprávny výber stopy"
http://bobo_mt.mtbiker.sk/