Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
savings Cyclision Corph 2 MK-II 29 bicykel, midnight lime
849,90 €
savings
MOC 1 229 €
-17% Bianchi Nitron 9.4 XT/Deore 1x12 29 bicykel, celeste/čierna
1 499 €
-17%
MOC 2 499 €
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Výpredaj -15% Marin Rift Zone Carbon 1 29 bicykel, červená/karbón
2 849 €
-15%
MOC 3 699 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -20% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
3 599 €
-20%
MOC 5 299 €
Bohuzial len mobilovky.
Foto z kuchynskej vahy, kedze zavesne mozu mat odchylku aj cez 100g smerom do optimisticna
A, kurnik, zas tu je dalsia vychrtlina...
Konečne po čase skutočný "weightweenie" bajk. Páči sa mi ako to máš postavené. Parádna hmotnosť, ale na druhej strane všetko na funkčných a kvalitných komponentoch. Žiadne "crazy light" veci z nízkou životnosťou. Chapeau, Jullo!
Ale inak bajk az na sedlo pekny, taka sportova klasika co snad ani nemoze nikoho urazit.
Najviac mi dal zabrat ten ram - geometria mi neskutocne sedi a jazdi sa mi s nim velmi dobre, no trvalo mi 2 mesiace kym som prekusol, ze ma vacsiu nadvahu, nez som cakal a dufal
Bohuzial len mobilovky.
Foto z kuchynskej vahy, kedze zavesne mozu mat odchylku aj cez 100g smerom do optimisticna
A, kurnik, zas tu je dalsia vychrtlina...
Vsetci chvalia ale nikto nespomenie ze KOBA je skoro slovenska znacka
Stoji za nou slovak Jan Koba, ktory sa prestahoval do CH do obce Buchs..
https://koba.ch/de/page/team
Pozn.: Hadice este upravim a vaha je rovnych 15kg 🤪
a to ram ma cca 250g nadvahu, takze napr. s s-worksovym e*****m to mohlo byt sub 7.
mirec16 dobra poznamka, pozorne oko si moze vsimnut na 4. fotke v ktorom mieste uz boli raz opravovane
Koľko prosím ťa teda váži ten tvoj rám?
Stoji za nou slovak Jan Koba, ktory sa prestahoval do CH do obce Buchs..
https://koba.ch/de/page/team
...ono, chvalit sa ak vo svete prerazi niekto povodom zo Slovenska mne osobne pride jemne trpke, lebo to akosi v dosledkoch znamena ze tato krajina / spolocnost nie je schopna vytvorit a udrzat podmienky na to aby v nej ostavali, tvorili, rozvijali sa a pracovali sikovni ludia... pardon za OT...
V tomto prípade je to fakt OT, pretože Koba emigroval do Rakús ešte za komančov... A nechcel tam podnikať, ale profesionálne jazdiť...
Marin Alpine Trail XR 2024
Tak ako na foto je to cez 18.5kg (zavesna vaha na batozinu ukazovala tusim 18.8 a to neviem ci tam uz bol tmel.)
Komponenty su v profile.
Realne tu vahu nepocitujem, da sa s tym slapat aj prudke veci, a zehli to krasne. Ale ked som teraz sadol na svoju Orbeu Occam ktora ma kusok pod 14kg tak som si povedal jeej jake lahke obratne chrastitko 😅
Na tomto biku som spravil Krasnansky trail (smer horaren, slapavy XC trail) len o 6sekund pomalsie (4:54 vs 5:00) ako mam PRko na Occame s karbonovymi kolami a XC plastami (v takom setupe ma Occam okolo 13kg)..a to som neplanoval robit rekord, len ma kamos tlacil na ebiku.. Cize s tou vahou to nieje az take tragicke ?