Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 €
-16%
MOC 4 549 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
-30% Rocky Mountain Instinct Carbon 50 Tour C1 29 bicykel, modrá/oranžová
4 299 €
-30%
MOC 6 100 €
Výpredaj -12% Cannondale Scalpel Carbon SE 2 29 bicykel, fluo žltá
3 549 €
-12%
MOC 5 099 €
Po funkcnej stranke tam uz nieje co vylepsovat.
Ale tuzba vylepsovat (hoci mozno nie o vela) je silna
To viem podla seba
To vahadlo je fakt obrovske a nie prave krasne, ale strasne sa mi paci ten tvar ramu. Asi je to vekom a pacia sa mi starsie veci, ale je ten ram pekny. Detaily necham na hodnotenie fajnsmekrom... Ja som si kupil staru Meridu so zadnym LRS odpruzenim, vacsina by tu nad tym ohrnala nosom, ale jazdi sa na nej super a mne sa strasne paci.
Veľmi pekne si to napísal
No a Kubov pohrebák sa mi celkom zamlúva, to je čo povedať, keďže mne sa pohrebáky hnusia, ale tento až tak na mňa nekričí.
M mi bolo trochu kratke napriek vyske 176 cm.
Je to moj prvy FULL . Som nadmieru spokojny aj ked som v tvrdom terene este nebol. Len Horna trubka by mohla byt trosku lepsie tvarovana pretoze ked stojim obkrocmo nad bicyklom tak sa mi jemne dotyka rozkroku.
Na tom M som bol pri nastaveni posedu uz na maxime sedlovky a to som este nemal tretri. Ked som ho skusal tak aj podla kamosov aj predavajuceho na M posobil skrcene a aj som sa tak citil. Dlzku v rozkroku mam 87 cm a som dost mohutny / 97-100 +-kg/ a na tom L som vyzeral ovela prirodzenejsie. To dotykanie mi nedalo pokoj tak som bol dnes znova v predajni s tym za ak by mi to malo robit pri jazdeni a zostupovani problem tak nech mi ho vymenia za Reina a doplatim rozdiel no presvedcili ma ze u Fulla je to normalne a je to sposobene vyssim zdvihom. Ze pri zosadani zosadam na bok s tym ze pocas zastavenia vypinam vzdy jednu tretru a zo sadam na stranu a tiez aj ked nastupujem tak ja to zo zadu cez sedadlo. U Reina to bolo trosku lepsie no od 2 tretín smeron do predu to bolo to iste. Tiez na nom bol tlmic len rock schock z polohou uzmknuty a otvoreny a vydla tiez rock schock. Foxi na Trance by mali byt lepsie.
Dufam ze mi to nebude vadit do tej miery ze ho budem musiet predat.