Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 249 €
savings
MOC 3 299 €
Novinka -17% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, panama yellow
4 399 €
-17%
MOC 5 699 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Novinka -14% Rock Machine Whizz FS II 90 AXS 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
4 399 €
-14%
MOC 5 699 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -24% Orbea OIZ H10 29 bicykel, moondust blue/leo orange
2 799 €
-24%
MOC 3 699 €
Tu pokrcenost si mal riesit dlhsim predstavcom.
tak je to moj nazor....ale podla mna ani jeden MTB giant nieje pekny....Dh stroje neratam tam uz som nejaky ten jeden pekny nasiel
Tu pokrcenost si mal riesit dlhsim predstavcom.
Bike som kupil v Bicygli v Presove. Prestavec n a tom M bol 10 cm. Neviem si predstavit ze by som tam dal vacsi. M mali len X 1 v zakladnej vybave. Aj na X 2 mi menili kluky brzdy a kotuce.
Uvidim ked ho trocha zabehnem v najhorsom pripade ho predam a pojdem do inej znacky.
Mozno ano ale za aky? A neviem ci by ma to nevyslo postatne drahsie ako predaj a kupa noveho.
Anthem som mala M. Takze aspon tych 595 mm horna ramova a k tomu 10.5 cm predstavec. A ten trance je v mku kratsi tusim.
Inak potom napr. niečo ako http://www.ebay.de/itm/Conway-Q-MF-800-MTB-Fully-Fahrrad-Rahmen-RH-48-weis-rot-120mm-NEU-C331c-/370850326905?pt=Sport_Radsport_Fahrr%C3%A4der&hash=item565866e979 by mohlo sadnúť. Len neviem aký dlhý tlmič tam ide, snáď nie nejaký 165mm ako napr. v prípade polygonu sa našlo na ráme s podobným zdvihom
Ako sa kupuje z tej stránky? lebo po nemecky neviem ani .....
Aspon jeden co ma ukludnil.
Rozhodoval som sa medzi trancom a Trekom FUELL EX 7 alebo 8 no tak amaterskych predajcov ako boli v Kosickej predajni chrisbberybike kde som si ich bol pozriet som este nevidel. Ziadna ochota, aby mi nafukali vidlu a tlmic som ich musel prosit o pedaloch ani nehovorim. Vymena komponentov nie je problem len treba zaplatit ich plnu cenu ktorá je vyssia ako v eshopoch..... Z cenou sa nic robit nedá....
tu musim reagovat: som spokojny majitel bajku Trek Fuel EX8 2012 a prave naopak. je to trail bike, vobec nie raketa.. jazdim na nom v tazkom terene s na nie velke zdvihy, si celkom slusne odvadza svoju pracu. je to s nim skor o zabave ako o rychlosti.
btw, ten trance sa mi nikdy nepacil na obrazku,ale ked som ho mal pozicany na bikefeste, malo to cosi do seba...
oder senden Sie eine E-Mail an [email protected]
wir haben ca. 500 Rahmen auf Lager und nicht alle sind abgebildet.
V prípade, že tu svôj želaný rám nenájdete, zavolajte, alebo pošlite email na [email protected] - máme cca 500 rámov na sklade, a nie všetky sú odfotené.
Čiže výber je naozaj veľký.