Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj -42% Mondraker F-Podium Carbon DC (SPE) 29 bicykel, carbon/cherry red
2 999 €
-42%
MOC 5 199 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Novinka -29% Rock Machine Whizz FS II 50 29/27.5 bicykel, matte deep ocean blue
od 2 099,90 €
-29%
MOC 3 099 €
-39% Orbea OCCAM SL H30 29 bicykel, slate blue/orange cloud
od 2 399 €
-39%
MOC 3 949 €
A teda, hoci tieto mobilové fotky stoja za prd, nedá mi nepochváliť sa
chcel som ju povodne
čo sa týka debaty FOX vs ostatné je to dosť ošemetné...mne osobne sa lefty nepáči v AM.EN kategórii,a ak si niekto všimne tak nevidím žiadny bike na Endure ktorý by mal Leftynu,aj Clementz keď jazdí Jekylla tak jedine s Pike-om. Je však blbosť povedať že tieto vidlice sú úplne super a tieto su otras,lefty má svje prednosti a aj nedostatky tak ako kopa ostatných dvojnohých vidlic
Fox si teras dosť pokazil reputáciu posledné roky,najprv cely rok s problémami okolo CTD a teras toto (nemyslitelné aby sa niečo také s vidlicami v tejto triede stalo) a bude musieť fakt poriadne makať aby si ju opravil....
jasné že pre niektorých laikov sú rozdiely vo vidliciach skoro nepotrehnutelné,resp. si myslia že to nedokážu postrehnúť lebo im úplne stačí čo majú. Ale pre tých čo to hovoria,skúste niekedy skočiť na bike show alebo podobne a vyskúšať si kashimu,Pike,leftynu atĎ...rozdiely tam sú naozaj velke
Ak ma niekto pochybnosti o svojej vidlici ci sa nenachaza na Recall liste moze si ju skontrolovat na strankach Fox:
http://www.ridefox.com/content.php?c=recall
lebo vysokozdvihová lefty nie je..
CraObs no a práve o tom hovorím
A teda, hoci tieto mobilové fotky stoja za prd, nedá mi nepochváliť sa
Tak prepáč. To je len môj názor že sú škaredé vzhľadovo, je to môj názor možno ho raz zmenim ale momentálne je to tak, bicykel viac do****ť nemohli.
a hroozny fotogra
A k tej vidle, samozrejme ze tam rozdiel je ale pre mna nepodstatny, mozno su ludia ktori si na to potrpia. Ja som proste chcel 26" so zdvihom okolo 140mm alebo 29" okolo 120mm. Potom som si sadol na 26 a zistil ze to uz nechcem tak vo vybere ostal Cube AMS 120 29" a Trek Rumblefish Elite, za rovnaku cenu Cube nemal v predu pevnu osku takze som zobral Trek, zatial som spokojny. Ale v tejto triede 29" vsetko malo FOX. Ale som rad ze mam CTD pred kupou som si myslel ze naprd su tam 3 polohy ze staci lockout ale teraz ked s tym uz chvilu jazdim je to dobry system.
s čiernou vidlou by to bolo imho fádne