Giant anthem mi praskol trikrat na zvare sedlova a horna ramova trubka. Pokukaj vo fore v temw demolacie. Takze za mna ghost.
maestro je sice super,ale ram je. . . .
A zdaleka som nie ediny pripad prasknuteho anthemu,pozri uja googla
Inac uvazoval si nad trekom? Teraz maju modely 2012 dobre ceny.
xc/maraton.
zijem v uk preto tie uk stranky, hladal som co najlepsie ceny / zlava okolo 40-50% / a modely 2012 nie su cenovo zaujimave - max 1250 libier
tak sú len 2 možnosti. Buď je to robené na strojoch,teda je jedno či sa to robí v USA alebo v Taiwane,povedal b som dokonca že by to malo byť v Taiwane lepšie,keďže tam majú tolko fabrík. A druhámožnosť je že je to handmade a v tom prípade už tajvánci majú tolko skúseností že to zvládnu lavou zadnou
stann: asi som mal ešte napísať nasledovné, aby náhodou nedošlo k nejakému nedorozumeniu: v žiadnom prípade môj predošlý príspevok netreba brať v zmysle, že tie bajky doporučujem, je to myslené presne tak, ako som to napísal, teda že ja by som s kúpou neváhal. Keby som už pravda jeden podobný nemal - aj keď slúžil celú sezónu bezchybne, mám s ním zatiaľ príliš málo skúseností na to, aby som ho niekomu doporučil - je kľudne možné, že po ďalších 50km odídu ložiská, alebo praskne sedlovka, prípadne sa celý rozpadne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maestro je sice super,ale ram je. . . .
A zdaleka som nie ediny pripad prasknuteho anthemu,pozri uja googla
napriklad
http://www.bike-forum.cz/fotogalerie/nase-biky/detail-12667.html
http://www.thehubsa.co.za/forum/topic/111482-giant-anthem-warantee/page__st__16
nuz ale kup si teda anthem, ked budes malo jazdit tak vydrzi
sunn:
kona:
takze skor to vidim na suboj Ghost vs. Kona
vahovo su rovnake, len ta kona ma dajake divne to pruzenie /je tam este pridavna pruzina pod tlmicom/
myslíš rize? To nie je čínsky šmejd, ale tajvanský.
xc/maraton.
zijem v uk preto tie uk stranky, hladal som co najlepsie ceny / zlava okolo 40-50% / a modely 2012 nie su cenovo zaujimave - max 1250 libier
bejvavalo... vraj sa kvalita po presune výroby na Taiwan zlepšila. "Handmade in USA" mám už len na Lefty, tak hádam vydrží.
edit: pozerám, že Paul Cycles má v ponuke RZ ONE TWENTY 3 za £919.99, ta to by som asi dlho nerozmýšľal. Alebo dokonca RZ ONE TWENTY 2 za £1199.99. Síce bez Lefty, ale za tú cenu...
pekny kusok len trosku nad rozpocet, ak sa podari predat stary ghost tak bude novy ghost na 80%
http://www.evanscycles.com/products/bmc/speedfox-sf02-2011-mountain-bike-ec025533
A kde presne si v UK? Mozno by si uzivil aj nejaku 140-150mm bestiu
http://www.evanscycles.com/products/bmc/trailfox-tf02-2011-mountain-bike-ec024706
Ja som na juhu a jazdim South Downs na 140mm v pohodicka a parkrat v roku Wales, trail centra.
no nechala som sa uniest