Advanced 1 2016 carbon za akciovu cenu 3350 Eur, alebo 1.5 LTD 2017 hlinikovy, ale za to na foxkach za 3000 Eur.
Na vela forach som sa stretol s tym, ze vraj ten Monarch na minulorocnych modeloch kontretne u tochto biku neni to prave orechove a fox x2, ktora je pouzita u 2017 je ovela, ovela lepsia a aj fox vidla je lepsia ako Pike. Tak som zostal ako somarik, ktory nevie, ci sa naje z pravej, alebo lavej kopy. Diky za postrehy.
Tym padom sa okruh zuzil na 1.5 LTD 2017 alebo advance 1 2017. Este som checkoval aj ten SX model, ale to uz je naozaj hlavne pre bike parky a vyslapy by boli tazsie (170mm predna vidla + vyssia hmotnost). Inak akoze nevyzera vobec spatne (vidlu ma uz elite, tak isto aj zadny pruzinovy tlmic)
pod 15kg čo je na bike takéhoto razenia slušná váha si myslím, včera absolvovaný cca 35km výjazd a musím povedať že výšľap nie je až taká tragédia ako by sa mohlo zdať, ale samozrejme netvrdím ze je to ideálny all rounder
https://bikemarkt.mtb-news.de/article/958740-santa-cruz-nomad-3-0-cc-gr-l-liebhaberstuck-mini-dh-top
Vyzera to tak, ze novy Advanced 1 2017 za 3500 s najvacsou pravdepodobnostou nebude, takze mi uz zostal iba jeden mozny bike -> Giant Reign 1.5 LTD 2017.
To, co usetrim na kupe tohto lasnejsieho modelu, investujem napr. do integraly a ostatnych potrebnych doplnkov.
Dakujem este raz vsetkym zucastnenym, mimo precitanych recenzii a radenim sa so znamymi, ste mi vsetci velmi pomohli najst vhodne riesenie.
nech sluzi
a daj fotecky nejake
Dakujem.
Fotecky uploadnem...