Chcel by som upgradnut brzdy na biku. Su tam zakladne dvojpiestiky shimano 200. Daju sa vymenit len strmene ? Treba menit aj packy ? Ked menit tak aj predok a zadok ? Mam 110 kg v trenkach. A treba ich silno mackat aby brzdili. A zaberaju az na konci..
posledný komentár: 7. 3. 2013 o 9:01
Prasatka su shimano. Jednopiest. Kotuc sram centerline 200 mm. . Vpredu je shimano adapter f 180. Shimano F 203 bude ok ? Alebo lepsie sram post 40 PM ? . Ten je pre 200 kotuc. Dozadu post 20 PM pasuje pre zvacsenie 160/180.
v tom pripade je jedno aky adapter, sram je predrazeny horsie zohnatelny a kedze miesas znacky modna policia ta bude nahanat uz za to
v tom pripade je jedno aky adapter, sram je predrazeny horsie zohnatelny a kedze miesas znacky modna policia ta bude nahanat uz za to
To mam u riti. Treba mi adapter. 🤣🤣🤣🤣 teda shimano f 203 dopredu.
Vyzera to na 180 kotuce vpredu aj vzadu a ta vidla (aj tu vymenis zachvilu) ma 180 priamo
Takze post 40 dopredu ..dozadu post 20.. dikes.
Vyzera to na 180 kotuce vpredu aj vzadu a ta vidla (aj tu vymenis zachvilu) ma 180 priamo
Je tam uz jeden adapter 20 mm. Teda ak nechcem ako trt vozit 2 adaptery na sebe treba pre 200 kotuc 40 mm adapter. Alebo sa na to vyserem. To motorku uz by som 3 x preskladal
Ono je.
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/diely-a-adaptery/shimano-adapter-predny-zadny-na-kotuc-203mm-pmpm-160203.html?itm_medium=forum#261744
savings Shimano adaptér, predný/zadný, Post Mount, pre 203 mm kotúč
6,09 € savings
MOC 11,99 €Tak som to zlozil aj ja 🤣🤣🤣🤣 len mi to pripadalo ***** 🤣🤣🤣🤣