mam vidlu 66 RC3 so 180 zdvihom a chcel by som k nej dat nejake HT(nie full) co vydrzi drsne zaobchadzanie..
rozhodujem sa medzi tymito dvoma. Ktory z nich je podla vas lepsi, a v com?
diky
nechcem velmi pisať do čoho sa až tak nerozumiem ale toto mi nedalo
myslim že 180 mm na HT je naozaj blbosť..da sa to vobec uskutočniť ? mysliš že by to ten bajk vydržal ? je to využitelne ?
nechcem velmi pisať do čoho sa až tak nerozumiem ale toto mi nedalo
myslim že 180 mm na HT je naozaj blbosť..da sa to vobec uskutočniť ? mysliš že by to ten bajk vydržal ? je to využitelne ?
tieto ramy tu vidlu urcite vydrzia , su skonstruovane na velke zdvyhy , ale ja by som radsej dosetril a kupil fulla
podla mna ..ked mu ide o ride for fun tak HT s takym sdvihom je pecka,
podla mna z HT ckom je viac zabavy v lese na korenoch ako s fullom
a ten grinder zvladne dost...a na necromancera mozes dat aj monstera
chcem fulla, ale az neskor, teraz by som radsej kvalitny HT ram, o lowe az tak nejde. Ta vaha nie je moc dolezita, ale lahsi ram potesi
viac sa mi paci War, aj ked Grinder je asi pevnejsi, nie? a na Ware myslim, ze by sa dala 66 aj pretocit, kdezto u Grindera to asi nepojde...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tieto ramy tu vidlu urcite vydrzia , su skonstruovane na velke zdvyhy , ale ja by som radsej dosetril a kupil fulla
podla mna z HT ckom je viac zabavy v lese na korenoch
a ten grinder zvladne dost...a na necromancera mozes dat aj monstera
viac sa mi paci War, aj ked Grinder je asi pevnejsi, nie? a na Ware myslim, ze by sa dala 66 aj pretocit, kdezto u Grindera to asi nepojde...
lebo ram by mal aj trochu vyzerat, niekomu sa mozno paci no mne vobec..