Ale k veci: po dlhsom vyberani som sa nakoniec rozhodol vybrat bike pre mna financne unosny a sice tento
http://aplikacie.slovenska.sk/wobj/deta ... -0-06.html
Chcel som sa opytat na vas nazor...ci je ten bike OK v tejto cenovej hladine.
Dalsi dotaz...kupit ho cez e-obchod,alebo si radsej odmerat tu cestu do BB a ho kupit osobne?
No a nakoniec pre mna asi najvacsia dilema...je ram.
Okolo Prievidze mame celkom pekne kopce,takze urcite budem jazdit po horach aj cross country.Meriam 178cm vazim 70kg.
Aku velkost volit...? K dispozicii su od XS po XL .... Predpokladam,ze vyhovovat by mi mohlo M-ko,ale chcem pocut vase nazory.
posledný komentár: 2. 1. 2025 o 19:29
posledný komentár: 4. 5. 2020 o 19:32
diky amigo
Inak po tyzdni uzivania biku si naozaj nemozem stazovat.Ta vidla je celkom fajn a vseobecne dobre funguje,....takze spokojnost
dajte nejaky typ, co s tymi riaditkami
edit: este som chcel,...ze som si celkom solidne narazil ruku...nastastie to neni nic vazne,ale chvilu jazdit urcite nemozem...to ma sere asi najviac
zacalo ma to fakt bavit....frajerka tym vobec neni nadsena
ako ktore...musis popozerat e-shopy. napr.
www.bikeshop.sk
www.cyklomarket.sk
www.koloshop.cz
www.kupkolo.cz
www.bikestore.cz
www.bikemarket.cz
www.trinnity.cz
www.cykloexpert.cz
www.bagbike.cz
www.cykloshop.cz
www.bike-eshop.cz
www.mojekolo.cz
www.katmar.cz/e_shop/index.htm
www.cykloeshop.cz
www.bike4you.cz
ak este niekto mate adresy na slovenske(aj ceske) e-shopy, tak mi napiste ss
2momo: jasne,uz som na to kapol,ze narovnat to nejde
No...pobehal som vsetky predajne u nas v meste a nic...Teda ako maju,ale len take velmi priemerne,aj ked vsetci predajcovia tvrdia ake to je kvalitne...a vsetci mi hovorili,ze vyhnem kazde..
Mozete mi niekto odporucit priamo nejaky model s ktorým máte skúsenosti a ste s ním spokojný___? Dám za to kludne aj 2 - 2,5 litra.
Idem ešte pokukať poriadne tie e-shopy co mi tu nalinkoval PaliG (vdaka).
Tak do zjazdenia
edit: co je to za znacka BBB _? ponukal mi ju jeden predajca
Cez vikend som si vyrobil na nohe 2 stychy. Siel som rychlo a z....l som sa znovu.
Urcite si tu budete zo mna utahovat,ze som si hned nevsimol aku mam vidlu,alebo ze nerozumiem tomu,co je 100ka a co 120ka
Robia sa J3ky 120?
Urcite si tu budete zo mna utahovat,ze som si hned nevsimol aku mam vidlu,alebo ze nerozumiem tomu,co je 100ka a co 120ka
Robia sa J3ky 120?
J3 by mala mat volitelny zdvih podla tohoto
80/100/125mm...ale neviem, ci je to pravda
z toho vyplyva, ze tam tu 125ku mozno mas