idem si k Vám po radu, lebo som v koncoch. Možno sa niekto s tým stretol. Na začiatok iba dodám,že 3 dlhoroční mechanici + reklamačné oddelenie, nebolo schopné tento problém vyriešiť.
Jedná sa o bicykel Kellys Reyon 10. Zadný prehadzovač prehadzuje 5-6 prevodov namiesto 9tich. Niekedy pri cvaknutí neprehodí vôbec. Na vrchné tri (najlahšie) sa ani nedostane.
Je nový prehadzovač (SLX 2017 10k / skúšali sme aj 2015 9k), lanká (shimano radiace),bowdeny (jagwire),reťaz (shimano HG-93 na 9k), kazeta (HG-201-9 9k), páčka (SLX 2016 9k). Skúšali sme aj pôvodné, aj iné druhy, jednoducho to neradí ani za toho... Náboj je tiež Shimano SLX 9k.
Ďakujem.
Za každú radu,prípadne pripomienku budem vďačný.
Pekný deň.
nejde mi pridať.. neberie mi to žiadny formát.
hej, to ide normálne, ako má.
Aj keby neradil správne,tak radí nejako. Tento neradí vôbec. Nečítate,čo píšem: Radenie = nové (nefungovalo ani so starým), dorazy= nastavené, lanko= nové a napnuté (original shimano), inak by to nešlo vôbec. bowden= nový jagwire (nefungovalo ani so starým), na najmenšie radí normálne.
a presne to iste to robilo aj ked tam bol 9sp prehadzovac?
Ano, presne podľa toho,ako to bolo na ostatných modeloch Reyon, od novoty a tak jak má byť.
Koľkokrát Vám mám ešte napísať,že tam určite bolo 9vinové radenie? Dokonca aj Acera 9vinová, ktorá tam bola od novoty, sme skúšali. Tento som tam dal po čase len preto, lebo mi padala v zjazde reťaz.
A necituj predchadzajuci prispevok.
No ak to cele radi ako ma zhodene z bajku, ale po nahodeni na bajk to neradi , tak musi byt problem tam, ze sa prehazka o nieco vzprieci. Ak sme sa teda spravne pochopili. Das dole len prehazku z patky (vsetko ostatne zostalo ako ma) a teraz skusas precvakat a ide vsetko odhora dole, nahodis na patku, a posledne tri nejdu. Nemas slabo napnutu prehazku a klietka sa zasekava o pastorky kazety ?
A necituj predchadzajuci prispevok.
stačí takto?