Chcem sa Vás spýtať na názor ohľadom tohto biku (kellys thorx 30 2019). Ci je to vhodná voľba v pomerne cena/výkon. Moje zameranie je skôr trail ale rad sa pustím aj do ťažkých zjazdov. Dlho som rozmýšľal ci ísť radšej do kellys swag 30 2019 keďže ma vlastne väčšie zdvihy a ostatné komponenty sú totožné, tak jediná zásadná zmena môže byť jedine v ráme možno v uhloch hlávkového zloženia, alebo sedla?... Neviem... . Dĺžka zadnej stavby sa mi zda že je tiež rovnaká takže som zmätený prečo nedať tu istú cenu no budem mat väčšie zdvihy (Teda vybrať si swag) vo váhe je tiež minimálny rozdiel. Pri thorx by som teda čakal možno dvojplacku alebo aspoň viac zubov na kazete ale nie,ma totoznu výbavu ako ma swag. Tak teraz fakt neviem co radšej vybrat
Ak budeš tlačiť na pílu pri skokoch tak určite swag ak chceš skôr svižnejšie zjazvovať na pohodu tak thorx.
A ďakujem za odpoveď.
Daj vediet az otestujes, som zvedavy na postrehy. Tiez zvazujem jeho kupu..
co sa pohupovania tyka, tak hupe sa riadne, do kopca treba urcite zamykat tlmic.. nastastie vzhladom na jeho ulozenie je packa lahko dostupna aj naslepo..
na MK a moj styl jazdenia je to trocha overkill, ale s tym som pocital, nakolko najblizsie roky uz neplanujem kupovat novy a dovtedy snad so skillom dospejem na uroven, ze ho budem vediet vyuzit naplno..
celkovo som ale spokojny, pruzenie je velmi citlive, bike je masivny, znesie aj tvrde zaobchadzanie (je to ale vidiet aj na vahe, kde v defaulte ako ho kupis ma 15kg)
na moj vkus ma predok pomerne nizko, ale tak je to uz trendom v dnesnej dobe a casom som si vlastne aj zvykol.. ked presadnem na stary bike, tak mi zas pride, ze na nom sedim pomaly vystrety
inak aj povodne gripy mi nie velmi pasovali, zvyknuty som na ESI