jedna so bike hardial moje tipi su trek specializet a scott i merida vie niekto viac alebo neje nejaka tabulka na znacku bike a podovanie tej znacky v terene
jedna so bike hardial moje tipi su trek specializet a scott i merida vie niekto viac alebo neje nejaka tabulka na znacku bike a podovanie tej znacky v terene
no do tych 500 eur som ochotny investovat do bike.neje neaka tabulka na horske bike a ich bodovanie?ja osobne mam zaujem o znacku trek odporucil by mi niekto inu znacku?
Hadrial? To je nejaka odnoz dial-up?
Predpokladam, ze o znackach Yeti alebo Santa Cruz si nikdy nepocul. Totiz, su aj znacky, ktore nie su orientovane masovo a ludia ich nepoznaju. A paradoxne sa radia k fajnovostiam.
biketatry, treba prejst par kamennych predajni s bicykmi (nie supermarketov / kamenna predajna neznamena ze je postavena z kamenov ) a ked to ma byt do 500€, jednoducho si vyber ten, ktory sa ti najviac paci a hotovo.. tie "hadrialy" budu na tom vsetky priblizne rovnako a do roka ho najskor aj tak rozlames kua, to je tema
Na tomto fore jednoznacne najviac boduje Kenzel by szolgai.sk
Za 500Euro si ich kupis aj 5 (na kazdy pracovny den jeden, cez vikend nejazdi - regeneruj).
Kenzel jazdi aj jediny profi timovy jazdec tohto fora, legendarny Dony Tooblar.
Ale k teme - do 500 € asi jednoznacne CTM podla mna. Neviem, sice aka je tam kvalita ramov, ale co sa tyka osadenie, tak tam su asi cenovo najlepsie na tom....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mountainbike-magazin.de/test/bikes/mountainbike-bestenliste.524439.2.htm?skip=2
Keďže nevieš písať a ani nejako rozumne formulovať myšlienky, tak predpokladám že budeš hľadať bicykel do nejakých 500€ na light dh.
Pekne nakladáš tej Slovenčine
Hadrial? To je nejaka odnoz dial-up?
Predpokladam, ze o znackach Yeti alebo Santa Cruz si nikdy nepocul. Totiz, su aj znacky, ktore nie su orientovane masovo a ludia ich nepoznaju. A paradoxne sa radia k fajnovostiam.
toto je snaď spam bot cez google translator nie?
Za 500Euro si ich kupis aj 5 (na kazdy pracovny den jeden, cez vikend nejazdi - regeneruj).
Kenzel jazdi aj jediny profi timovy jazdec tohto fora, legendarny Dony Tooblar.