Zdravím, chcel by som radu od skúsenejších pri kúpe prvého MTB chcel by som sním chodiť iba po poľných cestách a podobných povrchoch teda žiaden ťažký terén nechcem sním robiť žiadne skoky ani nič podobné iba cykloturistiku. Keďže som úplný laik nemám páru o tom aké má mať komponenty. Páčia sa mi tieto: http://www.kubicasport.eu/produkt/2637/Haibike-Rookie-26--2011/ http://www.kubicasport.eu/produkt/2468/Ctm-Terrano-2011/
ide o to že potrebujem aby to unieslo 92kg a rám 22" na značke si nepotrpím ide mi o funkčnosť aby som sa nezabil pri zjazde lesnou cestou
Za odpovede a rady ďakujem.
uniest ta to unesie ale za tu cenu dostavas nie najlacnejsie komponenty. ktore toho vela nevydrzia. Ale ako dlho to vydrzi neviem, mozes to potom postupne upgrejdovat ako ja.
V tej cene ktoru mas v tych linkoch je to zhruba jedno co kupis. Vsetko bude nic moc, ale lepsie ako z Tesca. Mozno by bolo dobre pozriet sa tu v bazare, ci ta nieco nezaujme.
dík za rady ľudia, no čo som pozeral na bazár tak všetko sú buď drahé alebo dosť malé rámy ja potrebujem 22 a keďže som študent mám obmedzene financie, rozmýšľal som aj nad týmto: http://www.kubicasport.eu/produkt/2123/CTM-Laser-New-2010/ ....je síce 2010 ale je vo výpredaji tak typujem že bude lepší ako tie predchádzajúce, najskôr to asi vyriešim tak ako vraví palo12 že kúpim tento a budem ho pomaly vylepšovať
ešte by som chcel vedieť ktorá vidlica je z týchto 3 najlepšia na moju váhu:
Suntour M2025-lockout
Suntour XCT/100mm, lockout
Suntour XCR/100mm
nič mi tie názvy nehovoria pozeral som aj na stránky výrobcu ale 0 bodov poradíte niekto?
Lubozrut: idem si trochu prihriat polievocku Pravdepodobne po vikende bude na predaj moj Trek, vybava mix od Deore az po Deore XT. Vidlica RS Dart 2, 100mm. Ram to ma 21´´ . Cena cca v tom rozsahu ako si daval linky.
p.s.: V case ked som pisal o bazarovych bikoch som netusil ze ho budem predavat
na ten kellys som pozeral ale má len 17,5 rám a pri mojich 196cm by som to neuhral aj 22 rám bude len tak tak inak čo som pozeral asi do 20 strany tak všetko cca okolo tej ceny sú malé rámy max je myslím 19 a to je dosť malé
flyte: no som zvedavý na tu cenu a na to ako vyzerá blbé je že si z druhého konca SR
Chcem sa poradit ohladne MTB ramu.Kupujem prve MTB kolo.Jazdim cestu aj zavodne nejake maratony a pod.akcie.Kedze na vychode je malo cestnych zavodov rozhodol som sa ze si kupim MTB kolo a zacnem jazdit aj maratony tu na vychode.Mam vsak dylemu aku velkost ramu.Cestak jazdim 51 velkost pri mojej vyske 170cm.Neviem sa rozhodnut ci mam kupit ram 15 alebo 17.Typ ramu aky som si vybral sa vyraba o velkosti 15,17,19 a 21.Ked uvazujem a pocitam tak to prve cislo 15 by malo byt niekde na vysku 160 velkost ramu 17 na vysku 170 velkost ramu 19 na vysku 180 a posledny 21 na vysku 190.Je to tak?Dik za nejaky nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: je to 100x lepsie ako bike z Tesca za 80e
Suntour M2025-lockout
Suntour XCT/100mm, lockout
Suntour XCR/100mm
nič mi tie názvy nehovoria pozeral som aj na stránky výrobcu ale 0 bodov
p.s.: V case ked som pisal o bazarovych bikoch som netusil ze ho budem predavat
samozrejme s odpovedajucou velkostou
flyte: no som zvedavý na tu cenu a na to ako vyzerá blbé je že si z druhého konca SR