Určite hydrauliky!! oveľa jednoduchšia údržba a lepšia účinnosť, taktiež ďaleko lepšia výmena platničiek.
O tomto tu bolo popísaných mnoho riadkov skús si to tu pohľadať zbytočne písať dookola to isté.
Zhrnutie: bez problémov raz za čas po opotrebení výmena platničiek bez zložitého dodatočného nastavovania a cca raz za dva roky výmena kvapaliny napríklad v servise.
ešte otázočka .. nechce sa mi zakladať nová téma .. mám avid juicy 3 a a májú niečo po 2 rokoch .. 1 rok som nejazdil moc .. ale tento rok som sa do toho viac obul myslíte že nemusím ešte meniť kvapku? dík
Kým fungujú tak kvapalinu nerieš. Ja mám na mojich odjazdené cca. 12000 km a menil som len platničky. Ale pravdou je, že tie brzdy stoja na houby, brzdia slabo a servis je dosť nepraktický.
Nemusí sa to vylučovať. Staršie Suntoury mali slabú povrchovú úpravu vnútorných nôh, farba šla rýchlo preč. A ošúchané kľuky? Keď niekto nevie mať nohy rovno alebo si zle nastaví kufre, ošúcha ich veľmi rýchlo. Niekto ich neošúcha ani po rokoch jazdenia a tisícoch kilometrov (to neznamená, že ten Raptor je dobrá voľba).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ak chceš aby ti to poriadne brzdilo nad mechanikami ani nerozmýšlaj, daju sa zohnať aj kvalitné brzdy za dobú cenu napr.
http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponenty-horske-brzdy_29/Brzdy-kotoucove_83/avid_719/Avid-ELIXIR-3,-predni-+-zadni_90279.html
O tomto tu bolo popísaných mnoho riadkov skús si to tu pohľadať
Zhrnutie: bez problémov raz za čas po opotrebení výmena platničiek bez zložitého dodatočného nastavovania a cca raz za dva roky výmena kvapaliny napríklad v servise.
alebo novy za rok n avianoce