skusenosti nemam, ale skus cez www.bajky.sk. maju tuto znacku v ponuke, aj ked tento konkretny model som tam nevidel, ale mozno sa bude dat nejako objednat..
Dik, maju ho. Asi sa tu moc take biky nejazdia pozeram. Na mojom biku mi prave vadi ze ked zrazu idem s kopca a chcem si pekne uzit zjazdik tak idem preletiet cez riaditka. Tento Mondraker s 67stupnami vpredu by mohol byt prave taky AllMountain ktory hladam, trochu XC trochu enduro. A hlavne eliminuje zadne tlmenie a zlozitejsi servis a vyssiu cenu.
Nema niekto nieco podobne? Videl som aj ine znacky ktore maju podobnu geometriu ako Whyte, Vitus, Nukeproof, Dartmoor.
skusenosti nemam, ale skus cez http://www.bajky.sk. maju tuto znacku v ponuke, aj ked tento konkretny model som tam nevidel, ale mozno sa bude dat nejako objednat..
Dakujem vsetkym ale skor som cakal nejake skusenosti z bikom kedze si ho nemozem akosi odskusat tu vo vychodnej europe. Pripadne skusenosti s podobnymi ako som uz pisal.
Objednal som na bajky.sk
Zatial rychla komunikacia, poradenstvo, dokonca som zlavu dostal, vyzdvihnut sa da aj osobne. Mal by prist teraz cez vikend tak.som velmi zvedavy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nema niekto nieco podobne? Videl som aj ine znacky ktore maju podobnu geometriu ako Whyte, Vitus, Nukeproof, Dartmoor.
Nemám ho tam lebo je to model 2016
Bude sa dat aj 2016ka objednat? (Nevidel som este ani specifikaciu)
http://bikemtb.net/mondraker-presenta-la-nuova-gamma-mtb-2016/
urcite budu aj 2016 ale zatial nemam informacie kedy budu dostupne na slovensku
vsetko sa dozviem koncom augusta na vystave Eurobike
kazdopadne Entry model zacina na 800€ co nieje zle
http://www.bajky.sk/search-engine.htm?slovo=Mondraker+Vantage&search_submit=&hledatjak=2
Nukeproof na podobnej geometrii zacina na dvojnásobku
a Dartmoor Primal na 1230€
Entry mi pripada dost tazky, 14kg vlacit ...... Skor ten Rkovy. Mozno bude akcia na 2015ky a usetrim
Ale tak zas nechcem prdbiehat mozno sa utnu
Bajk: Mondraker Vantage R 2015, size L
som uspesne objednal a som zvedavy ako to bude jazdit. Dam potom feedback.
Zatial rychla komunikacia, poradenstvo, dokonca som zlavu dostal, vyzdvihnut sa da aj osobne. Mal by prist teraz cez vikend tak.som velmi zvedavy.