kks, daj aspon linku nech to nemusim lovit po nete
Mali ich v Bajkule, ale neviem ci im este nejaky ostal na predajni... Kratko som sa povozil na Teocali a ako fajne, ten priebeh pruzenia bol docela pekny, obrubniky to hltalo a nijak extra to nehupalo pri sprinte... tak ale bol to len taky testik pred obchodom.
Totalne som nepochopil tu zmet capov a vahadiel, ako to vlastne funguje a trochu by som sa obaval zvysenych servisnych narokov
a ak je to presne tento http://www.mongoose.com/usa/usaeng/mtn/Products/Mountain-Urban/All-Mountain/Details/2805-M10KHYSU-Khyber-Super tak za 2k je to slusne ohadzane, aj ked mna sere klasicky pristup vyrobcov, ze odrbany Lyrik s IS tlmenim, hlavne ze to ma zbytocne X9
no to moze byt problem nebol by zo sr .a druha vec je to L dlzka hornej trubky je 620 u cuba je to uz XL ,reign L ma 615 .bojim sa toho aby mi to nebolo velke mam 181 cm a teraz co mam tak je to 19tka s 595...ale mozno sa to ani nepodari zorganizovat a neostane mi nic ine ako reign 1 ci stereo pro (chcel som mondrakera foxy r 2010 ale uz ich nemaju )
len niekto hovoril ze geoska nic moc a velkostou by som bol na hrane 47/52 hmm ( vybava nieje taka super ako antom khybery ale tak zas 700€ k dobru azto sa da daoc poriesit asi im napisem mail ci sa da kupit na mieste povozit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mali ich v Bajkule, ale neviem ci im este nejaky ostal na predajni... Kratko som sa povozil na Teocali a ako fajne, ten priebeh pruzenia bol docela pekny, obrubniky to hltalo a nijak extra to nehupalo pri sprinte... tak ale bol to len taky testik pred obchodom.
Totalne som nepochopil tu zmet capov a vahadiel, ako to vlastne funguje
a ak je to presne tento http://www.mongoose.com/usa/usaeng/mtn/Products/Mountain-Urban/All-Mountain/Details/2805-M10KHYSU-Khyber-Super tak za 2k je to slusne ohadzane, aj ked mna sere klasicky pristup vyrobcov, ze odrbany Lyrik s IS tlmenim, hlavne ze to ma zbytocne X9
ušetríš 700 eur, za čo pomeníš nejaké komponenty a bude to super bike
alebo http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=59287
Ale veľká nevýhoda je hmotnosť.
Durolux by bola dobrá náhrade, ale treba tapered stĺpik - čiže túto verziu http://www.srsuntour-cycling.com/dstore/products/Forks/3064/DUROLUX/SF11-DUROLUX+TAD+20QLC+CTS.html?sid=1
Napíš Milanovi či ju vie dodať
ušetríš 700 eur, za čo pomeníš nejaké komponenty a bude to super bike
tiez som chcel objednat s tohoto eshopu, ale uz nemali moju velkost (18,5"), takze jedina moznost bola kupit u kubicu
je to ciste jen eshop, biky nemali ani nemaju na sklade, pri objednavke nechavaju si vsetko posielat od vyrobcu
pisal som im na konci minuleho roka, na zaciatku januara odpisali ze Rockstar SL je uplne vypredany