Ahojte, planujem kupit nejaky novy bike cca 200-300€ a potreboval by som poradit. Urceny by bol hlavne do mesta a nejakeho lahsieho terenu, kopce, strk atd. Cize asi MTB.
pri takej nizkej sume ti nikto neda 100e zlavu z 350e na 250e je sialene:-)ber co ti radia ta stovka ta nevytrhne z biedy a budes mat pokoj a hlavne uz ako taky zakladny funkcny bicykel:-)ktory dobre posluzi a moze sa stat ze ta to chytne viac a budes nakoniec rád ze si dal na rady ostatných a tak isto kebyze ta to omrzi ovela lepsie ho predas ako daku halaburdu za 250e:-)
Takze co som sa pytal momentalne ten 4.0 2013 nemaju, asi ani nebudu mat az na jeden shop kde vravel ze mozno este dostanu len nevie kedy. Ale napisali mi nejake cenove ponuky k tomu terrano, a este aj dalsie modely v tej cene:
mozno sa este podari trochu znizit cena pri niektorych, ale mozno nie.
pri takej nizkej sume ti nikto neda 100e zlavu z 350e na 250e je sialene:-)ber co ti radia ta stovka ta nevytrhne z biedy a budes mat pokoj a hlavne uz ako taky zakladny funkcny bicykel:-)ktory dobre posluzi a moze sa stat ze ta to chytne viac a budes nakoniec rád ze si dal na rady ostatných a tak isto kebyze ta to omrzi ovela lepsie ho predas ako daku halaburdu za 250e:-)
No asi nie ale to bol len priklad
Rozumiem tomu, len zase nemam vela penazi na minanie, da sa povedat ze len brigadujem takze premna je dolezita cena. Tiez ked vyjdem mozno raz, dvakrat za tyzden von na bike na par hodin a niekedy ani to, tak mohol by stacit aj nejaky slabsi. Lebo potom by som mohol do nekocna prihadzovat
Tu quadru by som mohol mat najlacnejsie asi za 440€, este napisem tomu co odporucil dodino.
Chapem ze pre niekoho to moze byt smiesna suma, no pre mna je to celkom dost.
Ak by ma cena nepustila, tak ktory by som mal zobrat? Pod 300e.
jankapo-ano to sa este da 20% zlava sa da skoro na kazdy bike;-)no 300e neni smiesna cena ak ho chceš len do krcmy a spet(obrazne povedane)ale ak by si chcel nanom aj dajake vyjazdy,horske chodnicky bolo by dobre tu stovku prihodit,myslim ze by sa dala zohnat ta quadra lacnejsie ako 439,je my jasne ze ak rozpocet nepusti tak jedine vybrat snich najmensie zlo:-)ale tie ostatne su si dost podobne do tych komponentov nizsich rad moc nerozumiem:-)isto poradia ostatny:-)kazdopadne aj 300e bike musi fungovať a dlho sluzit pokial nanom budes len jazdit ako pises
No ved, neplanujem s nim skakat ani extremne tereny jazdit. Proste klasika po meste, nejaky lahsi teren, priroda, na zahradu a takto, v podstate tak ako vravis do krcmy.
Mne ide o to ze to mozno ani nevyuzijem, preto chcem radsej nieco lacnejsie, ak par krat za tyzden vyjdem na chvilku von tak by to mohlo stacit Na druhej strane ak uz davam za bike 300e, je jednoduchsie dolozit dat 100 ako potom kupovat novy bicykel, popr. kupovat nove komponenty co by ma mozno vyslo drahsie. Zase by som mohol takto dokladat do nekonecna
Tak viem ze ta quadra je lepsia no cim vyssie ceny, tym budu len lepsie. Quadra je top 1., druhy je ten terrano, ktory je este dobry z tych co som pisal vyssie?
Na quadru som sa pytal jedneho pouzivatela tu na fore a napisal mi toto:
"Precitaj si post848849.html#p848849
tam je popisany mozny problem tohtorocneho modelu. Keby som sa mal rozhodnut dnes asi by som si kupil nejaku vyssiu modelovu radu. Alebo Zephyra. To s tym uchytom zadnej brzdy je polutovaniahodne inak je to velmi prijemny bike."
Ten mongoose sa mi velmi nepaci, aj ked komponenty ma asi lepsie.
Na ten terrrano 3.0 2014 hovoris co? Ja som si az teraz vsimol ze on ma Altus prehadzovacku, radenie atd. Je to horsie nez Acera?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://bicykle.heureka.sk/ctm-terrano-3_0-2014/ - za 349e alebo 359e
http://bicykle.heureka.sk/ctm-quadra-1_0-2014/ - za 299e
http://bicykle.heureka.sk/ctm-quadra-2_0-2014/ - za 345e alebo 339e (tiez len mechanicke brzdy)
http://bicykle.heureka.sk/ctm-terrano-2_0-2014/ - za 299e (rovnake ako terrano 4,0 2013 ale ma len mechanicke kotucove?)
http://bicykle.heureka.sk/ctm-quadra-3_0-2014/ - za 439e (lepsie komponenty, 3x9 rychl., celkovo najlepsi aj najdrahsi)
mozno sa este podari trochu znizit cena pri niektorych, ale mozno nie.
No asi nie ale to bol len priklad
Rozumiem tomu, len zase nemam vela penazi na minanie, da sa povedat ze len brigadujem takze premna je dolezita cena. Tiez ked vyjdem mozno raz, dvakrat za tyzden von na bike na par hodin a niekedy ani to, tak mohol by stacit aj nejaky slabsi. Lebo potom by som mohol do nekocna prihadzovat
Tu quadru by som mohol mat najlacnejsie asi za 440€, este napisem tomu co odporucil dodino.
Chapem ze pre niekoho to moze byt smiesna suma, no pre mna je to celkom dost.
Ak by ma cena nepustila, tak ktory by som mal zobrat? Pod 300e.
Co za CTMko?
CTM Quadra/Delta pätka rámu
6,90 €
Mne ide o to ze to mozno ani nevyuzijem, preto chcem radsej nieco lacnejsie, ak par krat za tyzden vyjdem na chvilku von tak by to mohlo stacit
Tak viem ze ta quadra je lepsia no cim vyssie ceny, tym budu len lepsie. Quadra je top 1., druhy je ten terrano, ktory je este dobry z tych co som pisal vyssie?
Quadra 3.0 je celkovo bicykel "z inej ligy". Len je otázka či sadne geometria.
Zlý by nemusel byť ani tento http://www.shop.kasko.sk/index.php/e-shop/342-bicykle-mongoose/323-bicykle-mongoose-2014-dopredaj/383-mg-tyax-hardtail-26q/3316-mg2014-tyax-comp-blue , len tá vidlica poriadne zaostáva, podobne ako pri tých ostatných CTM bikoch na ktoré si dal odkaz (okrem toho Quadra 3.0).
"Precitaj si post848849.html#p848849
tam je popisany mozny problem tohtorocneho modelu. Keby som sa mal rozhodnut dnes asi by som si kupil nejaku vyssiu modelovu radu. Alebo Zephyra. To s tym uchytom zadnej brzdy je polutovaniahodne inak je to velmi prijemny bike."
Ten mongoose sa mi velmi nepaci, aj ked komponenty ma asi lepsie.
Na ten terrrano 3.0 2014 hovoris co? Ja som si az teraz vsimol ze on ma Altus prehadzovacku, radenie atd. Je to horsie nez Acera?