Noo len je tam obrovský rozdiel k horšiemu v brzdách a vidlici, ostatné neriešim teraz. Tá elite verzia má ešte jedno farebné prevedenie, neviem či si pozeral, je tam taký malý náhľaď ktorý sa zväčší po kliknutí.
Ja som kupil CTM Delta 1 za 450 €, zatial 250km a spokojnost. Myslim, ze za tie peniaze slusny bike.
Ak ovsem netrvas na kotucoch samozrejme - tam by bola potom mozno Delta 2, ale uz za trosku viac bubakov...
V danej cene znacku zvucnejsieho mena v tej konfiguracii ako je ta Delta nekupis. Jedine, zeby si natrafil na "super" akciu, co v tychto casoch nie je vôbec vylucene...
Inak su vsetky porovnatelne "znackovejsie" bicykle o min. 100 - 200 € drahsie...
To sa tu uz rozoberalo milion krat.
Pohrab sa vo fore.
Samozrejme, je dôlezite co chces jazdit - ale na obycajne XC jazdenie su dnes dobre asi uz vsetky ramy v cenovych kategoriach nad 300 - 400€.
Zatial som sa tu nedocital, zeby sa niekomu pri normalnom jazdeni rozlamal nejaky ram....
ako brzdia tie vecka co su tam ? som si hovoril ze ked uz budem kupovat novy bike ze kupim kotuce ale asi od toho upustim. ked tak kotuce mozem kupit neskor.
Neskôr kupovat kotuce sa ti neoplati - to ten bajk preplatis.
Ak budes chciet aspon troska solidnejsie hydrauliky, tak budes musiet pocitat s investiciou min. 120 € a viac (brzdy + kotuce + mozno adaptery).
Vecka co su tam neviem ako brzdia, lebo ja som hned pri kupe vymenil brzdy za AVID SD7.
Aj s packami sa to da realizovat za nejakych 50 - 60 €. A tie brzdia super.
Aj ked na tej Delte su packy DEORE a tie by sa asi ani menit nemuseli. Brzdy samotne potom vyjdu asi na cca 35 €.
Ale stale plati, zalezi co budes jazdit - podla toho potom treba uvazovat nad brzdami.
Ja jazdim rekreacne XC, ziadne divociny, nebrzdim na poslednu chvilu, nezavodim s nikym, neskacem, nejazdim v zime po snehu, nejazdim po extremne blatistom terene...
Na taketo jazdenie vecka bohato stacia.
A tie co som tam ja dal su na moje jazdenie nadstandard.
Milan ja tiez zvazujem kupu CTM Delta 2012, len sa neviem rozhodnut ci 1.0, alebo 2.0.u Kubicu je 90 €-ovi rozdiel v cene ale Tektro Draco-hydraulic F180/R160, ktore su na 2.0 by boli fajn.Na druhej strane vidim nevyhodu v tom , ze na hydraulickych si nebudem vediet nic spravit, asi ani doladit.No raz sa neviem rozhodnut.
Inak mam 176 cm a 87 kg a chcem jazdit cca to co ty .Sem tam mozno troska rychlejsie dolu brehom..Dufam ze mi ta vidla bude vyhovovat.
hasis1001 - pri tvojej hmotnosti by uz XCR ozaj mohla byt uz dost mäkka. Ja mam 79kg a uz sa mi to zda s tou vidlou na hrane.....
Hydrauliky nemam, tak neviem ci su pre rekreacne jazdenie az taky prinos, ale mozno by ti stacila Delta1 a vymenit vidlu za nejaku vzduchovu.
Mozno by si potom mal pre teba vhodnejsi bike ako Deltu2 s vidlou XCR a brzdami Tectro Draco....
Nebudem to silit.Este budem pozerat nieco so vzduchovou vidlicou, lebo menit ju na delte 1 ma tu nevihodu,ze by mi zostala ta XCR doma .Iste, mohol by som ju predat ,ale len pod cenu.
Kazdopadne dik za radu.uz by som bol kupili bike na ktorom by mi asi nevihovovala vidla.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
rad si necham poradit
Ak ovsem netrvas na kotucoch samozrejme - tam by bola potom mozno Delta 2, ale uz za trosku viac bubakov...
Inak su vsetky porovnatelne "znackovejsie" bicykle o min. 100 - 200 € drahsie...
Pohrab sa vo fore.
Samozrejme, je dôlezite co chces jazdit - ale na obycajne XC jazdenie su dnes dobre asi uz vsetky ramy v cenovych kategoriach nad 300 - 400€.
Zatial som sa tu nedocital, zeby sa niekomu pri normalnom jazdeni rozlamal nejaky ram....
Ak budes chciet aspon troska solidnejsie hydrauliky, tak budes musiet pocitat s investiciou min. 120 € a viac (brzdy + kotuce + mozno adaptery).
Vecka co su tam neviem ako brzdia, lebo ja som hned pri kupe vymenil brzdy za AVID SD7.
Aj s packami sa to da realizovat za nejakych 50 - 60 €. A tie brzdia super.
Aj ked na tej Delte su packy DEORE a tie by sa asi ani menit nemuseli. Brzdy samotne potom vyjdu asi na cca 35 €.
Ale stale plati, zalezi co budes jazdit - podla toho potom treba uvazovat nad brzdami.
Ja jazdim rekreacne XC, ziadne divociny, nebrzdim na poslednu chvilu, nezavodim s nikym, neskacem, nejazdim v zime po snehu, nejazdim po extremne blatistom terene...
Na taketo jazdenie vecka bohato stacia.
A tie co som tam ja dal su na moje jazdenie nadstandard.
Inak mam 176 cm a 87 kg a chcem jazdit cca to co ty .Sem tam mozno troska rychlejsie dolu brehom.
Hydrauliky nemam, tak neviem ci su pre rekreacne jazdenie az taky prinos, ale mozno by ti stacila Delta1 a vymenit vidlu za nejaku vzduchovu.
Mozno by si potom mal pre teba vhodnejsi bike ako Deltu2 s vidlou XCR a brzdami Tectro Draco....
Kazdopadne dik za radu.uz by som bol kupili bike na ktorom by mi asi nevihovovala vidla.