Kategórie
Bike-techMTB sava z alzy? máte skúsenosti? # MTB # výber bicykla # karbón # značky # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # kvalita
Vyzerajú celkom dobre, len neviem či ten karbón v tej cenovej hladine bude ok...
posledný komentár: 23. 4. 2015 o 22:32
Akcia GHOST LANAO Universal 27.5 dámsky bicykel, pearl mint/metallic azure matt
od 709 €
MOC 899 €
savings CTM CHARISMA 1.0 27.5 dámsky bicykel, biela perleť/mint
289 €
savings
MOC 459 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Výpredaj -20% Cannondale Synapse Carbon 2 RL bicykel, beetle green
3 499 €
-20%
MOC 5 199 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
Novinka -15% Giant Propel Advanced 1 bicykel, lcicle white
3 549 €
-15%
MOC 4 399 €
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
Jednoducho sa niekde setrit musi a setri sa najma na veciach, ktore nikto nepozna bez toho aby ten bike rozobral a analyzoval alebo ho vlastnil aspon par tyzdnov a zazil sam prekvapka v podobe vydrateho zavit pedalu v kluke vyrobenej z plasteliny a vypaceny pedal, tesneni vidlice z papiera, loziska bez tesnenia alebo s tesnenim s toleranciou ako keby tam ani ziadne nebolo a podobne... To su vsetko veci, ktore v e-shope ani nazivo pri novom bikeu s velmi lakavou cenovkou clovek nevidi bez rozoberania a skumania.
A ak chces karbonovy ram, tak by som povedal, ze nie si uplne nenarocny cyklista, ktory len chce obcas zajst par km po ceste a lesnom chodnicku rekreacnym tempom. A tak odporucam vyhnut sa takymto bicyklom. Lepsie mat kvazi-horsi hlinikovy, ale spolahlivy bike ako karbonovy zlepenec, ktory bude robit iba problemy, pripadne rovno odide do vecnych lovist kompletne. Riskovat by sa mozno oplatilo iba ak by si nasiel niekoho, kto ma presne model aky chces a da ruku do ohna za to, ze ten bike nema problemy a zaroven mu iba nestoji doma v sklenenej vitrinke...
Napis presne aj o ktory model mas zaujem. Ale ak cenovka je VELMI lakava v porovnani s inymi znackami, tak bez debaty ruky prec!
Kolega má Sava Denon 7.1. - karbón full komplet na SLX. Kúpil ho naozaj za super prachy cez bazoš, ani moc neriskoval keďže cena bola blízko k cene tej SLX sady...
Do kúpy jazdil take hobby XC, tak to nebola od začiatku nakladačka a stále to asi není nejaký hardcore, ale zbehne aj nejaký ten bikepark, a čo to aj skočí a bike zatiaľ drží už skoro rok.
Pokiaľ uvažuješ nad kupou, tak asi budeš typ čo jazdí len čierne traily a dávaš každý drop čo vidíš... Preto aspon podľa jeho skúsenosti by si mohol byť spokojný.
Tiez keď by sa pri takom normalnom jazdení niečo vy...o tak to asi nebude fatálne a poškodenie by riešila reklamácia, sa mi zdá že tam bola na rám dlhšia záruka.
A
M - 1129€
L - 775€
alebo som si len niečo nevšimol?
A mimochodom, odporucam precitat si aj recenzie
Kolega má Sava Denon 7.1. - karbón full komplet na SLX. Kúpil ho naozaj za super prachy cez bazoš, ani moc neriskoval keďže cena bola blízko k cene tej SLX sady...
Do kúpy jazdil take hobby XC, tak to nebola od začiatku nakladačka a stále to asi není nejaký hardcore, ale zbehne aj nejaký ten bikepark, a čo to aj skočí a bike zatiaľ drží už skoro rok.
Pokiaľ uvažuješ nad kupou, tak asi budeš typ čo jazdí len čierne traily a dávaš každý drop čo vidíš... Preto aspon podľa jeho skúsenosti by si mohol byť spokojný.
Tiez keď by sa pri takom normalnom jazdení niečo vy...o tak to asi nebude fatálne a poškodenie by riešila reklamácia, sa mi zdá že tam bola na rám dlhšia záruka.
A
Tento príspevok bol myslený celý ironicky, či len tá 2. časť? Alebo to nebodaj bolo mylsené vážne s tými bikeparkmi a dropmi ?
Začnem tým že to bol preklep a samozrejme keď pozerá Savu tak NEBUDE typ na dropy a čierne traily...
Inak tam nebola irónia, treba kuknúť ten bike, rám je sice Sava, no ten zvyšok je ako z ozajstného biku. Komplet SLX, pruženie X-fusion tuším že 160/160.
On prešiel s HTcka a takej naozaj hoby cyklistiky tak asi tomu nenaklada ako niekto čo jazdí 10rokov, ale do kalnice chodí... A bike drží.
A
Tak sa mi marí (sme to vtedy v robote riešili či do toho ísť) že Sava je čínsky (alebo nejaká Azia) výrobca carbon rámov, takže aj keď to asi nebude to čo nejaká zabehnutá značka, nemusel by to byť uplný prepadák.