Tento cannondale ma ale tu hornu ramovu trubku akosi vyssie a ked sa postavim nohami ma zem, tak ju mam akurat medzi nohami. Co som cital, mal by som tam mat aspon tych 5 cm medzeru, kedze takto sa mi aj trochu tazsie lezie na ten bike. Niekde ale pisu, ze staci ked tam je 1".
Pritom som pozeral velkostnu tabulku a maju na stranke aj kalkulacku kde zadam rozmer od zeme po rozkrok ale ajtak mi davalo, ze pre moju vysku je vhodne XL.
Je to podla vas takto v poriadku, ked je ta tzv. standover vyska len tesne po rozkrok? Zvyknem si na to ci radsej vratit ten bicykel?
Dakujem
problém môžeš mať ak niekde budeš musiet krízovo zastať aby si si neudrel ...vieš čo...
Vyzera obrovsky ten bike, ale ked na nom sedim nezda sa mi nejaky velky. No len ked potrebujem zastavit a zosadnut zo sedla tak si akurat udrem vajcia. Este ked je to planovane zastavenie tak zoskocim pomaly, no horsie ked potrebujem rychlejsie zoskocit, aj ked to asi nebude casto.
Mám ho 5 rokov a ani raz som nemal problém, vždy aj v krízovkách (a že ich bolo neúrekom) predsa automaticky ideš na stranu.
Ale ak chceš zosadať na obe nohy naraz (neviem prečo) tak si samozrejme nabiješ, onééé.
edit: tak som to pozrel,ak mám cyklogate s vložkou tak tam v podstate nemám žiadnu medzeru
To akým spôsobom nasadáš na bike?
Samozrejme ak tam nie je nejaká obrovská taška na sedadle pri bikepackingu....